justynka1900 Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Napisano 9 Października 2009 Wiesz BigRed ja już jestem tak negatywnie na to wszystko nastawiona, że nie potrafie na to spojrzeć inaczej niż tylko tak, że "nie mam szans na ta głupią wize". to było w 2004 roku nawet nie wiem co z ta petycja bo sie tym nie interesuje moja cała rodzina jest obecnie w Usa.
sly6 Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Napisano 9 Października 2009 Justynka to sie dowiedz co z ta petycja bo moze jej juz nie ma a wtedy nie bedziesz pisac nic to jest wazne ... czasami taki negatyw pomaga i czasami przez tzw olewanie mozna wize otrzymac juz pare osob tak dostalo a i pamietaj ze kiedys bedzie ruch bezwizowy i wtedy bedziesz mogla poleciec
BigRed Napisano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Października 2009 czy aby na pewno NIC a nic, nie przyszło osobie, która składała petycję na Ciebie..?Ani jeden papier, wiesz czy nie wiesz na 100%...? Może tak być, że osoba dostała to i uważała, że jak nic nie będzie robić to się samo wykasuje. To chyba nie możliwe. Samo nastawienie człowieka zależy tylko od niego...
justynka1900 Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Napisano 9 Października 2009 nic zaden papierek nic nic. jeszcze sie popytam dokładnie ale raczej ta sprawa jest zamknięta pamiętam że jak jechała moja mama i siostra to o mnie nie było zadnej wzmianki takze to juz zakończone chyba. no to sobie jeszcze poczekam na ten ruch bezwizowy:]
sly6 Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Napisano 9 Października 2009 pkt 36 mowi czy ktokolwiek i kiedykolwiek zlozyl petycje na Ciebie i zaznaczysz ze tak oraz kto to zrobil i teraz dowiedz sie czy ta sprawa jest zamknieta ...
justynka1900 Napisano 9 Października 2009 Zgłoś Napisano 9 Października 2009 ok dziękuje za pomoc! do krk dzwonie umówic sie na rozmowe w przyszłym tyg co ma byc to bedzie. jak by co to bede pisac na forum i dopytywać.
justynka1900 Napisano 17 Października 2009 Zgłoś Napisano 17 Października 2009 Witam dziekuje za pomoc wczoraj dostalam wize:))))))) pan konsul baaaaaardzo sympatyczny nie potrzebnie sie tak stresowałam:))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.