Bozka Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 Aha czyli mam rozmawiac z konsulem w kurtce? Możesz powiesić na krzesełku, albo trzymać w ręku :?
Bozka Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 don't worry to trwa krótko... ani się obejrzysz a już będziesz wychodziła Powodzenia
kajko Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 hej a wiecie może czy z Jana Pawła to daleko jest do ambasady ... czy bliżej z dworca pks .... bo ja nie znam dobrze warszawy dzięki
Reachel Napisano 14 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 Jana Pawła to jest zdecydowanie bliżej dworca, a nawet przy dworcu z tego co sie orientuję
Gość Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 ... czy bliżej z dworca pks .... O jakim dworcu PKS mówisz :?: Może chodzi Tobie o Polski Express :?:
kajko Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 jakiś pks dworzec tam jest ... taki co pksy przyjeżdzają .... bo mój autobus zatrzymuje się tez na Jana pawła ...więc sie zastanawiam skąd będzei bliżej ..... (polski ekspres to na lotnisko jeżdzi, ale chyba też przez Jana pawła ...... mi chodzi o takie busiki ) ... confused
Gość Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 Sprawdź dokładnie jak się nazywa firma która Ciebie interesuje :!: :!: :!: Polski Express ma Główną "Bazę Odjazdową" przy Dworcu Centralnym PKP. Niektóre kursy dojeżdżają na Okęcie . Wiele prywatnych firm autobusowych ma odjazdy / przyjazdy w okolicach Dw.Centralnego i PKiN. Aby ich nie szukać biegając dookoła, to czasem podają nazwę ulicy po której stronie się zatrzymują :!: PKS ma bazy (spedycje) na W-wa Stadion , W-wa Zachodnia (PKP/PKS), W-wa Marymont . Czyli dobrze sprawdź , a prawidłową odpowiedć zapewne dostaniesz.... Aleja Jana Pawła ciągnie się od dworca (PKP) W-wa Gdańska do dworca W-wa Centralna. Jeżeli chcesz podejżej co jest , gdzie >> http://um.warszawa.pl/mapa/
Gość Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 Jana Pawła to jest zdecydowanie bliżej dworca, a nawet przy dworcu z tego co sie orientuję He,he..... Do tramwaju, to bliżej :wink: Geograficznie, to dalej
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 a zkad jedziesz bo jak od strony Lublina i busem to bedziesz przejezdzac kolo Palmy wiec tam wysiadziesz 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.