Skocz do zawartości

Stawki Per Hour

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no wlasnie wielu bogatych nie przywiazuje wagi do markowych ubran bo rozsadnie mysla

jak chcesz przeplacac za to ze masz naszywke i znaczek firmowy ktore kompletnie o niczym nie swiadcza to powodzenia

polecam sklepy Armaniego, oni sa dla mnie liderem szczytu debilizmu

Napisano

dopisze sie, tez znam pare osob, ktore w USA maja sporo kasy i tak naprawde o tym, ze maja kase to mi zawsze mowili inni bo ani po wygladzie, ani po ubraniach czlowiek by na to nie wpadl

swoja droga ja to na czyjes ubrania nie zwracam uwagi, o ile czysto to kazda marka i kolorystyka jest dla mnie do przyjecia, choc moze czasem wywoluje usmiech na twarzy :)

Napisano

macie racje ze markowe ubrania nie swiadcza o niczym,tez znam takich ze maja troche grosza a ubieraja sie ze prawie nikt by niepowiedzial ze maja tyle kasy ...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Bylem na WAT w tym roku po raz pierwszy w zyciu , pracowalem dla Pepsi okolice Outher Banks. Pracowalem 16 tyg , srednio na tydzien zarabialem 550 dolarow. 60 godz tygodniowo sobie wpisywalem ale tak naprawde tyle nie pracowalem , we wrzesniu z tego byla polowa . Miesiecznie z tego na mieszkanie 350 , jedzienie podobnie . Kupilem mase rzeczy , zostalo 2500dolcow , do tego przyjdzie jeszcze podatek 1700. Wg mnie zdecydowanie sie oplacalo.

Napisano

Najwazniejsze to okreslic czy jedzie sie po kase czy jedzie sie zeby zobaczyc Stany, podrozowac, miec pelno wspomnien i wrazen. Jesli to pierwsze to jest to mozliwe, ale trzeba zrobic b.dobra selekcje ofert i prac, a jesli po drugie - to na bank będzie zadowolony kazdy kto chce poczuc inny klimat, pozwiedzac i miec wspomnienia na pare lat. Program zawsze sie zwraca, wiec koszta poczatkowe przed wyjazdem ryzykiem nie są. Reszta we własnych rękach i ochocie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...