arturszyma Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2009 witam, szybkie pytanie, poniewaz nie mam czasu. czy mozna zrobic tak, ze moja mama na siebie zareestruje samochod w usa, a ja bede nim jezdzil w polsce? ile kosztuje transport samochodu do pl, ew. prosze o firmy ktore sie tym zajmuja, lotnicze i morskie, dzieki.
FUGAZI Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2009 Odpowiem najkrocej jak to mozliwe: ten numer nie przejdzie. Nie mozesz jako obywatel polski jezdzic samochodem zarejestrowanym na stale w US. Mam nadzieje, ze starczylo Ci czasu zeby zapoznac sie z moja odpowiedzia.
arturszyma Napisano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Listopada 2009 to musi jakos przejsc poniewaz widzialem juz takie przekrety, ludzie jezdza na amerykanskich blachach majac kogos bliskiego w rodzinie w usa na stale.
Jim Beam Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2009 "to musi jakos przejsc poniewaz widzialem juz takie przekrety, ludzie jezdza na amerykanskich blachach majac kogos bliskiego w rodzinie w usa na stale. " Wiec zrob tak, po co sie pytasz skoro wiesz lepiej. ps. mam nadzieje, ze miales dosc czasu zeby to doczytac do konca.
Jim Beam Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2009 http://www.powroty.gov.pl/faq/przeprowadzka/90.html
sly6 Napisano 14 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2009 oczywiscie ze tak robia ludzie a teraz zapytaj sie co sie stanie jak Cie Policja zlapie,,urzed celny?wtedy sie ciekawie robi
gmurawsk Napisano 30 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2009 Policja to pół biedy. Masz ubezpieczenie i potwierdzenie stanu technicznego oraz prawo użytkowania. Straż graniczna ma prawo kontroli na terenie całego kraju ( strefa UE) i oni mogą się przyczepić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.