arturszyma Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 witam, szybkie pytanie, poniewaz nie mam czasu. czy mozna zrobic tak, ze moja mama na siebie zareestruje samochod w usa, a ja bede nim jezdzil w polsce? ile kosztuje transport samochodu do pl, ew. prosze o firmy ktore sie tym zajmuja, lotnicze i morskie, dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUGAZI Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Odpowiem najkrocej jak to mozliwe: ten numer nie przejdzie. Nie mozesz jako obywatel polski jezdzic samochodem zarejestrowanym na stale w US. Mam nadzieje, ze starczylo Ci czasu zeby zapoznac sie z moja odpowiedzia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturszyma Posted November 12, 2009 Author Report Share Posted November 12, 2009 to musi jakos przejsc poniewaz widzialem juz takie przekrety, ludzie jezdza na amerykanskich blachach majac kogos bliskiego w rodzinie w usa na stale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 "to musi jakos przejsc poniewaz widzialem juz takie przekrety, ludzie jezdza na amerykanskich blachach majac kogos bliskiego w rodzinie w usa na stale. " Wiec zrob tak, po co sie pytasz skoro wiesz lepiej. ps. mam nadzieje, ze miales dosc czasu zeby to doczytac do konca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 http://www.powroty.gov.pl/faq/przeprowadzka/90.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 oczywiscie ze tak robia ludzie a teraz zapytaj sie co sie stanie jak Cie Policja zlapie,,urzed celny?wtedy sie ciekawie robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmurawsk Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Policja to pół biedy. Masz ubezpieczenie i potwierdzenie stanu technicznego oraz prawo użytkowania. Straż graniczna ma prawo kontroli na terenie całego kraju ( strefa UE) i oni mogą się przyczepić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.