sly6 Napisano 14 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2009 widzisz ja tak samo sadzilem ze tak bedzie w moim przypadku,,takie cos za dobre serce za dobre serce a potem okazalo sie ze trzeba miec mocna dup.....bo Cie kopia za to ze byles dobry bo dla nich to nic nie znaczy,, Oni moga wszystko a Ty nic wiec jak slysze ze ktos z Polski przyjezdza i oczekuje tego i tamtego to tak samo sie ma do tych co przylatuja z USA-Kanady wiec ;ludzie sa tacy sami wszedzie,,trzeba aby dobrze popasc oczywiscie Ci tego nie zycze,,co zlego a dobrego
darekmp3 Napisano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2009 Mam nadzieję, że tak nie będzie. Teraz jest najważniejsza wiza. Jak będzie wiza to już wszystko się wyjaśni.
sly6 Napisano 15 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2009 fakt,masz racje ze nie ma co tak myslec,,wazna jest wiza a potem polecisz i sam zobaczysz jak bedzie...bo moze te moje pisanie tyle jest warte co 5 groszy i bedzie ok czego Tobie i innym osobom zycze z calego serca
darekmp3 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2009 W tamtym tygodniu dzwoniłem do ambasady i umówiłem się na środę Dokumenty skompletowane jeszcze tylko wpłacić kasę no i czekam.
gacus Napisano 25 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 Idz smialo! Nie panikuj! Ty masz byc wyzluzowany. Konsul tez bedzie mily i wyluzowany ale, on ma zadanie by wychwicic cos (nawet jesli mowisz prawde!). Twoje zadanie jest takie zeby nie dac mu takiej mozliwosci. Byc soba i po prostu idz......bedzie dobrze Zycze tej 10-letniej
darekmp3 Napisano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2009 Witam! Z tej radości po otrzymaniu wizy zapomniałem nawet na forum wejść dopiero teraz mi się przypomniało. Wszedłem jakieś 20min przed czasem i rozmowa trwała góra 3 minuty po czym konsul łamanym polskim powiedział, że dostaję wizę. Cieszę się jak małe dziecko, teraz tylko pytanie na ile dostałem... Teraz czekam z niecierpliwością do czerwca :) Dziękuję wszystkim za pomoc.
gacus Napisano 26 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2009 Gratulacje Milego pobytu w tym wielkim kraju
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.