yohana Napisano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2009 Witam, W lutym wybieram sie (miejmy nadzieje) do Kolumbii tranzytem przez stany. Bylam juz raz w stanach na J-1, zalatwie zaswiadczenie z uniwerku ze jestem studentem i zaswiadczenie z banku o srodkach na koncie... no wlasnie ale co z biletem lotniczym? Kupowac przed czy po wizycie w ambasadzie? Kurcze to jest duzo pieniedzy, a co jak mi odmowia wizy? :/ Aha, i nie wiecie ile srednio czeka sie na spotkanie w ambasadzie? Pozdrawiam, Aska
Joanna30 Napisano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2009 Zdecydowanie PO wizycie w ambasadzie. Lepiej chuchać na zimne, niż się sparzyć
danik Napisano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2009 podobno czeka się jakiś dzień, może dwa
sly6 Napisano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2009 starasz sie o wize tranzytowa czy tez turystyczna? teraz bedziesz czekac krotki okres czasu na rozmowe ja bym sie staral o bilet po wizycie i dostarczeniu paszportu z wiza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.