yohana Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Witam, W lutym wybieram sie (miejmy nadzieje) do Kolumbii tranzytem przez stany. Bylam juz raz w stanach na J-1, zalatwie zaswiadczenie z uniwerku ze jestem studentem i zaswiadczenie z banku o srodkach na koncie... no wlasnie ale co z biletem lotniczym? Kupowac przed czy po wizycie w ambasadzie? Kurcze to jest duzo pieniedzy, a co jak mi odmowia wizy? :/ Aha, i nie wiecie ile srednio czeka sie na spotkanie w ambasadzie? Pozdrawiam, Aska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Zdecydowanie PO wizycie w ambasadzie. Lepiej chuchać na zimne, niż się sparzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
danik Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 podobno czeka się jakiś dzień, może dwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 starasz sie o wize tranzytowa czy tez turystyczna? teraz bedziesz czekac krotki okres czasu na rozmowe ja bym sie staral o bilet po wizycie i dostarczeniu paszportu z wiza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.