Lolip Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Witam Mam zamiar wyjechac do USA lecz potrzebuje pomocy gdzie jest najtaniej sie zyje(tania zywnosc,wynajecie mieszkania) i dostac łatwo dostac prace(Na poczatek nie musi byc to w moim zawodzie). Z zawodu jestem kucharzem duzej gastronomii(Czy w tym zawodzie jest duzo ofert paracy i jakies wmiare normalne wynagrodzenie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 masz pozwolenie na prace czy tez nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 WitamMam zamiar wyjechac do USA lecz potrzebuje pomocy gdzie jest najtaniej sie zyje(tania zywnosc,wynajecie mieszkania) i dostac łatwo dostac prace(Na poczatek nie musi byc to w moim zawodzie). Z zawodu jestem kucharzem duzej gastronomii(Czy w tym zawodzie jest duzo ofert paracy i jakies wmiare normalne wynagrodzenie). Takiej opcji nawet w niebie nie ma tanio zyc a dobrze zarabiac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.