azrael Napisano 12 Maja 2010 Zgłoś Napisano 12 Maja 2010 ADziala ok ale 15euro za miesiac to przesada.ktos probuje sie szybko dorobic Tanej niz Serwis Dish Network. Normanla Stawka.
lukaszekkk Napisano 16 Maja 2010 Zgłoś Napisano 16 Maja 2010 Dobre rozwiązanie proponuje Rademedes, ale nie każdy może tak zrobić .
TomRz Napisano 31 Października 2010 Zgłoś Napisano 31 Października 2010 tez mam ten problem i na allegro znalazlem taka oto aukcje patrzac po komentarzach to dziala zaraz kupie i napisze jak efekty http://allegro.pl/telewizja-przez-internet...1280641595.html
rafal723 Napisano 31 Października 2010 Zgłoś Napisano 31 Października 2010 Sądzac po fotkach na dole aukcji, mialem kiedys ten program. Ściągnęłem go i szczerze Ci nie polecam. Napisz w Google, "tV przez internet program" i powinno Ci wyjsc to samo za free, i wtedy prawdopodobnie sam rzyznasz mi rację.
dareknow0 Napisano 31 Października 2010 Zgłoś Napisano 31 Października 2010 Witam wszystkich! Piszę z pytaniem, czy zna ktoś sposób na oglądanie polskich stacji tv poza granicami kraju??Wyjezdzam na jakis czas i potrzebuję dostępu do polskiej TV a ze względu na ruch nie kupię satelity czy tym podobnych. Znalazłam stronę www .lovepol.com na której można oglądać polską telewizję przez internet- Ale nie mogę sprawdzić jak działa, bo program nie puszcza sygnalu do Polski, a ja fizycznie jestem jeszcze w Polsce. Może ktoś sprawdzi lovepol.com dla mnie, czy to w ogole działa, czy moze to kolejna podpucha, jakich w necie jest wiele?Na stronie jest program WebTV na okres probny, 3 dni za darmo (potem trzeba placic za PIN). Sprawdzilam aplikacje programem antywirusowym i jest czysta. Tyle wiem, ale tv mi się nie pokazuje z powodów podanych wyżej. Jeśli ktos bylby na tyle chetny do sprawdzenia, bylabym niezmiernie wdzieczna. Ania Www.lovepol.com? działa nieźle (miałem 3 dni za darmo) ale musisz mieć szybki internet i abonament jest dość drogi.
pepeaz Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2010 mozna kupic cos w rodzaju:- Slingbox - Hava TV - Pinnacle PCTV To Go <- do tego mozna wgrac oprogramowanie z Hava, to jest tak naprawde to samo urzadzenie co Hava, ma poprostu inne oprogramowanie urzadzenie musimy zainstalowac w domu w Polsce, podpiac do Internetu. Na komputerze, na ktorym chcemy ogladac wystarczy zainstalowac program, zalogowac sie na pudelko i ogladac. Co ciekawe wiekszosc z tych urzadzen moze byc z powodzeniem w sieciach z prywatnymi adresami IP. Oczywiscie trzeba miec, lacze na normalnym poziomie. Duzym plusem jest to, ze jesli w domu w Polsce mamy np. kablowke i na niej mase kanalow, to mozemy je wszystkie ogladac w USA. Koszt urzadzenia, bez oplat co miesiac. Osobiscie uzywam od ponad dwoch lat i nie narzekam. Jak masz kablowke to jest proste, gorzej jak masz cyfrowa tv i dekoder to tego, wtedy musisz ogladac to co inni-chyba sie sie myle...?
Rademedes Napisano 2 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2010 Jak masz kablowke to jest proste, gorzej jak masz cyfrowa tv i dekoder to tego, wtedy musisz ogladac to co inni-chyba sie sie myle...? nie, nie mylisz sie, znajomi placa w Polsce za dodatkowy dekoder
aneczka81 Napisano 3 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2010 ja polecam strone www.imb-plus.tv - abonament jest USD $5.99 miesiecznie i jest TVN24 na zywo, reszta jest opozniona na czas Amerykanski (ustalic sobie mozna na Eastern, Central i tak dalej) TVN24, TVP sport, TVP kultura, Ale kino, TVPuls, TVN7, Planete, ja juz mam z pol roku i jestem zadowolona moi rodzice tez maja
TomRz Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2010 Mam to od paru dni i tez bardzo sobie chwale:) Mozna by marudzic ze kanalow za malo itp ale w porownaniu do podobnego lovepol czy tvpolonia i polwizjera cala konkurencja sie nie umywa. $6 miesiecznie to na prawde niewiele a jak ktos ma ochote moze poogladac np rosyjska telewizje:)
aneczka81 Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2010 Nie wiem jak ale zapomnialam napisac ze sa najwazniejsze kanaly: TVP1, TVP2 i TVN
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.