rosol Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 Jade na W&T. Bede sie poruszal jezeli bedzie trzeba na normalnym. Mysle ze nie bedzie wielkich problemow.
agat Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 zalezy w ktorym stanie ale przy kupnie auta sa potzrebne dwa te dokumenty i do prowadzenia tez , starsznie wyglada ale niestety jest potzrebne..jak sobie wyrobisz tam jzu amerykanskie to wteyd to odkladasz i bajka:) powodzenia
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 od 1998 roku jest ten sam wzor prawa jazdy wiec nie wiem kiedy to zmienia 8) ,ja w listopadzie wyrabialem i czekalem kolo 10 dni bo duzo ludzi wymienialo stare prawka 8)
wiola Napisano 14 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 Sly..... my mowimy o prawku miedzynarodowym-takiej duzej paskudno szarej kilkustronicowej ksiazce fee :smt037 Nasze nowe unijne prawko jest fajne, szkoda ze tylko one Pa Wiola
Mysia Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 Czy to znaczy ze aby moc prowadzic samochod w US bezwzglednie trzeba miec taka brzydka szara ksiazeczke :?: Czy tylko wtedy jest potrzebne gdy chce sie wypozyczyc auto :?: Nadmienie ze moj brat w zeszlym roku jezdzil autem w US z naszym polskim prawem jazdy.Kiedy zatrzymala go policja (za zbyt szybka jazde) nie robili zadnych problemow- no oczywisci tylko co do prawa jazdy.
Chomik Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 Czy to znaczy ze aby moc prowadzic samochod w US bezwzglednie trzeba miec taka brzydka szara ksiazeczke :?: Czy tylko wtedy jest potrzebne gdy chce sie wypozyczyc auto :?: Nadmienie ze moj brat w zeszlym roku jezdzil autem w US z naszym polskim prawem jazdy.Kiedy zatrzymala go policja (za zbyt szybka jazde) nie robili zadnych problemow- no oczywisci tylko co do prawa jazdy. Ano widzisz, zalezy od stanu, zalezy od (nie)swiadomosci policjanta. Byl watek na Forum i kilka stanow zostalo dla Wioli opisanych, poszukaj...
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 wiola a ja o czym pisze,,,o tym samym.. w 1998 trzeba bylo sie starac o Miedzynarodowe Prawo Jazdy w Polskim Zwiazku Motoryzacyjnym 8)
rosol Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 Cos mi sie wydaje ze na J1 nie mozna zrobic amerykanskiego prawka! Moze sie myle.
Chomik Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 Cos mi sie wydaje ze na J1 nie mozna zrobic amerykanskiego prawka!Moze sie myle. Mylisz sie.
Gość Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 Wiola ! Mam pytanko :!: Gdzie odbierałaś MPJ w wydziale komunikacji, czy PZMot :?:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.