fifi Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 Orzeczenie lekarskie niepotrzebne. Ksero prawka potrzebne. Pozdrowionka
mero Napisano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2005 międzynarowode prawko nie musi być brzydkie. Może np. wyglądać tak: Międzynarodowe prawo jazdy nie jest prawem jazdy - jest tylko oficjalnym tłumaczeniem normalnego prawka. I zawsze trzeba przy sobie mieć oryginalne polskie prawo jazdy. Na stronie, którą podał Laurence http://idl-iaa.com/ można w formularzu wypełnić wszystkie dane z prawa jazdy i za 30$ dostać samą książeczkę, za 35$ książeczkę i niebieską kartę, a za 40$ książeczkę i złotą kartę ważną przez 20 lat.
mario_dsl Napisano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2005 Moja matka ostanio zmieniała prawo jazdy na te nowe tzn nie ksiazeczki tylko takie jak masz dowód takie zwykły zalaminowany papierek jak karta kredytowa , i ma napisane z tylu miedzynarodwe parwo jazdy a obok pisze po ang ze tez jest miedzynarodwe czyli ja nie wiem o czym mówicie jakiejs ksiazeczce bo moja matka ma tak wpisane i zadnej kasizeczki szarej i brzydkiej nie posiada.
wiola Napisano 17 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2005 Tez mam nowe i te koszmarnie brzydkie tez poniewaz te pierwsze obowiazuja tylko w Europie. Wyjezdzając do USa warto miec te i te Prawdopodobnie po powrocie napiszę, że wiem z pewnoscią :D
kubakj Napisano 12 Września 2005 Zgłoś Napisano 12 Września 2005 Ten rozmiar i wyglad tej ksiazeczki zaakceptowaly panstwa nalezace do ONZ. Niektore firmy dodaja do tej ksiazeczki male prawak w formacie karty kredytowej, ale te firmy wydaja te prawka nielegalnie i maja adnotacje, ze sa tylko tlumaczeniem nieatoryzowanym przez wydzialy komunikacji poszczegolnych krajow. Jedne z ladniejszych prawek miedzynarodowych wydaje: http://www.ida.com.ua/ i ten site bym polecil (nie mam z nimi nic wspolnego:P)
wako Napisano 12 Października 2005 Zgłoś Napisano 12 Października 2005 Czy mozna wyrobic juz na terenie USA miedzynarodowe prawo jazdy bedąc na wizie turystycznej? Bo skoro nasze jest takie brzydkie...? :cry:
sly6 Napisano 12 Października 2005 Zgłoś Napisano 12 Października 2005 jesli masz Polskie prawo jazdy to tylko w Polsce wyrobisz miedzynarodowe prawo jazdy ...
kubakj Napisano 12 Października 2005 Zgłoś Napisano 12 Października 2005 Czy mozna wyrobic juz na terenie USA miedzynarodowe prawo jazdy bedąc na wizie turystycznej? Bo skoro nasze jest takie brzydkie...? :cry: Tak.
wako Napisano 13 Października 2005 Zgłoś Napisano 13 Października 2005 Czy mozna wyrobic juz na terenie USA miedzynarodowe prawo jazdy bedąc na wizie turystycznej? Bo skoro nasze jest takie brzydkie...? :cry: Tak. Moze sie zdwcydujcie? zly pisze, że nie mozna.
sly6 Napisano 13 Października 2005 Zgłoś Napisano 13 Października 2005 kubakj jak kto mozna wyrobic miedzynarodowe prawo jazdy w USA dla majacego aby wize turystyczna?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.