Pitt Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Napisano 14 Października 2005 Te miedzynarodowe prawko jest g... warte.Bardzo pobudzajaco na policjantow dziala arabskie tlumaczenie .A poza tym miedzynarodowe prawko nie jest wazne w kraju wydania.W kraju obowiazuje krajowe!Wlasnie sobie robie na turystycznej w CT praweczko i mam to gdzies!Pozdr.!
kubakj Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Napisano 14 Października 2005 kubakj jak kto mozna wyrobic miedzynarodowe prawo jazdy w USA dla majacego aby wize turystyczna? Tak. Poszukaj w googlach albo idz do agencji na Greenpoincie. Miedzynarodowe mozna przez internet, tylko trzeba skan zdjecia, podpisu i prawka z jakiegos kraju trzeba. Mozna walnac adres z USA. Przerabiane przeze mnie i zarejestrowany samochod i ubezpieczony na mnie (chociaz drozej niz na amerykanskie prawko)
wako Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Napisano 14 Października 2005 kubakj jak kto mozna wyrobic miedzynarodowe prawo jazdy w USA dla majacego aby wize turystyczna? Tak. Poszukaj w googlach albo idz do agencji na Greenpoincie. Miedzynarodowe mozna przez internet, tylko trzeba skan zdjecia, podpisu i prawka z jakiegos kraju trzeba. Mozna walnac adres z USA. Przerabiane przeze mnie i zarejestrowany samochod i ubezpieczony na mnie (chociaz drozej niz na amerykanskie prawko) A możesz znależć dla mnie linka jak to zrobic w Chicago? Bede wdzieczna I zcemu ubezpieczenie droższe? Nie rozumiem.
Pitt Napisano 15 Października 2005 Zgłoś Napisano 15 Października 2005 Kubakj,jestem bardzo ciekaw jakie to DMV przelknelo to prawko??
uzytkownik Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 hej czyli z tego co rozumiem: biore nasze polskie unijne prawko+ dowod+ 30 zlotych czy tam iles i ide gdzie? zeby mi zrobili to prawko miedzynarodowe?do jakiego urzedu?i czy musi to byc urzad w miescie w ktorym jestem zameldowana??dzieki za odpowiedz. a w satanch ile kosztuje wyrobienie takiego miedzynarodowego?
sly6 Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 idziesz po prawko tam gdzie mialas wydane tzn do urzedu komunikacji i skladasz papiery,oplate plus zdjecie ..
kubakj Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 kubakj jak kto mozna wyrobic miedzynarodowe prawo jazdy w USA dla majacego aby wize turystyczna? Tak. Poszukaj w googlach albo idz do agencji na Greenpoincie. Miedzynarodowe mozna przez internet, tylko trzeba skan zdjecia, podpisu i prawka z jakiegos kraju trzeba. Mozna walnac adres z USA. Przerabiane przeze mnie i zarejestrowany samochod i ubezpieczony na mnie (chociaz drozej niz na amerykanskie prawko) A możesz znależć dla mnie linka jak to zrobic w Chicago? Bede wdzieczna I zcemu ubezpieczenie droższe? Nie rozumiem. http://ida.com.ua/index_en.phtml
iskra Napisano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2005 na naszym prawku mozna w stanach jeździć 3 miesiące..a potem?czy to brzydkie prawko międzynarodowe pozwala na jazde wiecej niz 3 miesiace? jestem zielona wiec prosze o pomoc...dzieki
kubakj Napisano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2005 Podczas pobytu na wizie B-2 mozna jezdzic na polskim prawku legalnie + miedzynarodowe prawko, jesli prawo stanowego go wymaga.
iskra Napisano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2005 tzn ,że na naszym polskim mogę poruszać się bez problemu ale jaki czas? bedąc 5 miesiecy mogę jeździć na polskim? czy to miedzynarodowe jest potrzebne... mnie ineteresuje chicago
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.