sly6 Napisano 23 Marca 2010 Zgłoś Napisano 23 Marca 2010 Barbara jak znajdziesz takiego Policjanta co takie cos zrobi- i to dobrze to powodzenia ale bys musiala miec duzo szczescia z tego co czytalem na forum -nie wiem czy tym ale ktos to zalatwial przez biuro detektywistyczne takie cos i wyslal potem to do USA,,czekac bedziesz dluzej niz 1 tydzien tyle Ci moge powiedziec tak wiec musisz poszukac takiego biura co takie cos zrobi dobrze
gal Napisano 23 Marca 2010 Zgłoś Napisano 23 Marca 2010 chciałam przed wysłaniem dokumentów, wyciągnąć sobie rekord z FBI i zobaczyć co ja tam mam żebym mogła wpisać w tym formularzu odnośnie aresztu czy innych wykroczeń. Prawdopodobnie wszystko co przeskrobalas
Jim Beam Napisano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2010 Zawsze "pierwszy ruch" to pobranie oplaty przez USCIS - zrealizowali twoj czek? wyslalas te wszystkie papiery uzywajac certified mail?
KW Napisano 14 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2010 pare miesiecy w zaleznosci od tego gdzie mieszkasz poszukaj na visajourney.com forum o naturalization, tam zawsze sa bardzo aktualne listy wg miesiaca skladania aplikacji
sly6 Napisano 3 Września 2010 Zgłoś Napisano 3 Września 2010 w chicago ostatnio znajoma czekala te 4 miesiace...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.