Tiglii Napisano 21 Marca 2010 Zgłoś Napisano 21 Marca 2010 Mam takie pytanie czy jeżeli wybierałam całkowity akt urodzenia przed 9 laty to czy powtórnie muszę go wybrać czy może tamten nadal jest ważny. Kolejne pytanie dotyczy służby wojskowej skąd mam wziąć zaświadczenie o przebiegu służby ( męża) w moich dokumentach pisze że wszystkie metryki muszę wysłać no a tu znów czytam że mam zabrać na spotkanie tak że już nie wiem czy mógłby mi ktoś konkretnie odpowiedzieć jak to powinno być
KW Napisano 22 Marca 2010 Zgłoś Napisano 22 Marca 2010 Akt urodzenia jest ważny bezterminowo w końcu informacje się na nim nigdy nie zmieniają
sly6 Napisano 23 Marca 2010 Zgłoś Napisano 23 Marca 2010 KW moga ulec zmianie w akcie urodzina jak calkowita adopcja lub tez inne sprawy kiedy trzeba pokazac od nowa papiery z nowymi danymi
Tiglii Napisano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2010 Też tak myślałam ale dziś pytałam w USC i pani mi powiedziała że muszę wybrać od nowa i bądź tu mądrym Jednak dziękuję za odpowiedź
sly6 Napisano 25 Marca 2010 Zgłoś Napisano 25 Marca 2010 Tiglii o tym mowil wczoraj w audycji w radiu zet bo akt urodzenia jest wazny ale juz data wydania juz nie http://www.radiozet.pl/Programy/Dzwonie-do-Pani-Pana pewnie ta audycja bedzie jutro lub za pare dni na www
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.