Skocz do zawartości

Info-pass

agatapaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!

Jestem obywatelka USA i sponsoruje mojego meza. W trakcie naszego interview, ktore mialo miejsce 9-tego lutego 2010, oficer imigracyjny doszukal sie, ze moj maz ubiegal sie juz wczesniej o staly pobyt. Niestety nie wiemy na jakiej podstawie GC miala byc przyznana. Zajmowala sie tym jedna z agencji polonijnych. Pisalam juz o tym wczesniej na tym forum. Oficer powiedzial wtedy, ze musi to sprawdzic, i ze potrwa to okolo 4 do 6 tygodni. Dal mojemu mezowi A#, ktore wpisal do paszportu. Na dokumencie, ktory otrzymalismy jest napisane, ze mozemy sie dowiadywac w naszej sprawie po 90-ciu dniach, ktore uplywaja dokladnie 10-tego maja. Moje pytanie jest takie: Na czym konkretnie polega info-pass? Wiem, ze mozna sie na nie umowic przez internet. Czy mozna sie umowic do oficera, ktory prowadzil nasze interview?

Z gory dziekuje,

Agata.

Napisano

z tego co pisza na forum-wpisz sobie w szukaj infopass

tam sie dowiadujesz co jest z Twoja sprawa i czasami masz odpowiedz po krotkim okresie czasu lub tez pod czas tej rozmowy wiesz na czym stoisz.

Napisano

Bardzo dziekuje za informacje. Czlowiek jest tu juz tyle lat, a w niektorych sprawach czuje sie zupelnie zagubiony. Pozdrawiam. A.

Napisano

nie ma sprawy,,od tego jest forum ze mozesz zadac pytanie nawet jesli sie wydaje proste ...

jak masz jakies pytania ,zapytania to sprawdz w szukaj pewne wyrazy i moze tam znajdziesz odpowiedzi :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...