Skocz do zawartości

Jak Wypelnic Ds 160

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

widze ze sprawa gwiazdek ciagle zywa :D

co do tych 10 lat to dawniej tez takie wizy dawali ;)

a ze nie ktore osoby dostaja na okres 1 roku to tak bywa :)

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie chodziło mi że na 10 lat, wiem ze mozna dostac na różny okres a 10 lat to max tylko o kategorie B1/B2 bo podobno typowo turystyczna to B2 a my mamy B1/B2. Być moze teraz tak jest standartowo? A gwiazdki faktycznie sa ciekawe i niewyjasnione :)

Napisano

wczoraj miałam rozmowę z konsulem i dostałam wizę od razu na 10 lat. trochę się denerwowałam, ale zupełnie niepotrzebnie. od wczoraj chodzę z uśmiechem na twarzy, już nie mogę się doczekać mojego wyjazdu do USA ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

chciałam zapytać o miejsce wydania paszportu. jako city mam wpisać swoje miasto gdzie odebrałam paszport czy może stolicę województwa?, a w tym kolejnym podpunkcie wojewodę?? help please

Napisano

a widzialas moze wzor w tym temacie? ,,w linkach innych osob>

wpisuje sie miasto a wydany przez wojewode ...tak jak napisane w paszporcie jako organ wydajcy.

Napisano

gdzie był wydany paszport wpisac wojewoda malopolski czy miasto ?? bo nizej jest pytanie o województwo to wpisze małopolska , aha a gdzie w paszporcie jest numer książeczki paszportowej ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...