sly6 Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 widze ze sprawa gwiazdek ciagle zywa co do tych 10 lat to dawniej tez takie wizy dawali a ze nie ktore osoby dostaja na okres 1 roku to tak bywa
majorka123 Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2011 Nie chodziło mi że na 10 lat, wiem ze mozna dostac na różny okres a 10 lat to max tylko o kategorie B1/B2 bo podobno typowo turystyczna to B2 a my mamy B1/B2. Być moze teraz tak jest standartowo? A gwiazdki faktycznie sa ciekawe i niewyjasnione
sly6 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2011 tez kiedys byl taki standard .. mozna spotkac na forum takie posty jak i ze ktos dostal sama b2
BeeAnn Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 wczoraj miałam rozmowę z konsulem i dostałam wizę od razu na 10 lat. trochę się denerwowałam, ale zupełnie niepotrzebnie. od wczoraj chodzę z uśmiechem na twarzy, już nie mogę się doczekać mojego wyjazdu do USA
equaitable Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 Cześć ! Ja mam wizytę w Krakowie jutro na 9.15 idzie też ktoś? Oczywiście dam wam znać co i jak...w takim razie do jutra !
tinkerbell Napisano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2011 chciałam zapytać o miejsce wydania paszportu. jako city mam wpisać swoje miasto gdzie odebrałam paszport czy może stolicę województwa?, a w tym kolejnym podpunkcie wojewodę?? help please
sly6 Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2011 a widzialas moze wzor w tym temacie? ,,w linkach innych osob> wpisuje sie miasto a wydany przez wojewode ...tak jak napisane w paszporcie jako organ wydajcy.
sly6 Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2011 nie ma sprawy daj znac jak poszlo na rozmowie
fredy Napisano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2011 gdzie był wydany paszport wpisac wojewoda malopolski czy miasto ?? bo nizej jest pytanie o województwo to wpisze małopolska , aha a gdzie w paszporcie jest numer książeczki paszportowej ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.