Skocz do zawartości

Jak Wypelnic Ds 160

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dasz rade :)))) bede 3mać kciuki jutro :))) dzis tam zadzwonie i sie wszystkiego dowiem :))

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mam tylko nadzieje ze Pan z Okienka nie pomyslalsobie czegos po moim bla bla bla po tym jak mi powiedzial, Otrzymuje Pani wize na 10 lat, jeeezuuu po co ja paplam, a teraz mam stresa bo mam wizje ze na bank pomysli ze mam cos z glowa i zmieni zdanie ;(

a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Napisano

oj przestan wiza przynana :) bardzo sie ciesze :) ja mam jutro rozmowe na 8.30 mam nadzieje , ze dlugo to nie potrwa o ktorej u Ciebie było po wszystkim bo mialas na 9 rano tak ?

teraz to sie tylko cieszyc zostaje a nie martwić , i poczekac na odbiór paszportu :)

Napisano

oj przestan wiza przynana :) bardzo sie ciesze :) ja mam jutro rozmowe na 8.30 mam nadzieje , ze dlugo to nie potrwa o ktorej u Ciebie było po wszystkim bo mialas na 9 rano tak ?

teraz to sie tylko cieszyc zostaje a nie martwić , i poczekac na odbiór paszportu :)

dokladnie 10:17, ale ja musialam zrobic nowe foto, trzymam kciuki, napisz jak było :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...