szewda Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 dobra rada sly.. bez emocji, na luzie i z usmiechem na buzi. Pewnosc siebie to naprawde duzo ...
Kacperro Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 A jeszcze jedno, pewnie głupie pytanie, ale obiecuję, że to się niedługo skończy! Jak wpisać mój numer telefonu, z kierunkowym krajowym czy bez?
Kacperro Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 I jeszcze jedno, bo już zgłupiałem Nie traćcie do mnie cierpliwości! Wujka mam zaznaczyć jako "relative" czy "other"?
andyopole Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2012 I jeszcze jedno, bo już zgłupiałem Nie traćcie do mnie cierpliwości! Wujka mam zaznaczyć jako "relative" czy "other"? cytujac klasyka (Nobliste): "wuj to... wuj"!
sly6 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2012 co do numery to podajesz z kierunkiem . co do Wujka to relative.
Kacperro Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2012 A jeśli podałem bez to muszę to teraz poprawić?
Kacperro Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2012 Dodam jeszcze, że chodzi o numer komórki.
andyopole Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2012 jesli uda Ci sie zadzwonic pod ten numer ktory podales to jest OK. Jesli ni,e to oznacza ze za malo jest cyferek, ludzie, to wydaje sie takie proste!
Kacperro Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2012 Mi się uda, oczywiście. Chodziło mi tylko bardziej o to, czy Ci w Stanach muszą mieć koniecznie do tego jeszcze krajowy kierunkowy czy nie (czy sami się domyślą, że ewentualnie trzeba dodać +48 skoro do Polski) Po prostu nie chciałbym z powodu jakiejś małej pierdoły to wszystko zawalić Ale to jest już ostatnie pytanie, naprawdę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.