Skocz do zawartości

Klamstwo,a Zielona Karta

lima25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A czy to nie jest tak, ze jak Twoja zona starala sie o wize to wpisala Twoje dane jako meza, a Ty sklamales z zony danymi i mozliwe, ze w Ambasadzie Twoje dane nie pokrywaja sie z danymi zony?

• 2 tygodnie później...

Napisano
jesli Ci nie powiedzial o zakazie to dlaczego padly takie slowa jak 1-5 lat?jak narazie nie bylo takiego na tym forum przykladu ,,byl ze sie ktos nie kwalifikowal ale wtedy komus powiedzial Konsul za 1 razem ze moze taka osoba znow podejsc a nie tak jak Tobie

zadzwon do dzialu wizowego,powiesz swoje dane i zobaczysz co Ci powiedza,czy masz zakaz czy tez nie...do centrali Ambasady znajdziesz numer w goglach bo ten 0-700 nic Ci nie da

jesli masz zakaz wjazdu to zadne juz przepraszam nie pomoga...

jaki zakaz wjazdu bzdura mi na rozmowie powiedział że szuka mnie policja w stanach jaja sobie robią

Napisano

karat moze poczytaj posty na forum,posluchaj co mowia ludzie czasami jak wychodza z Ambasady i wtedy cos bedziesz pisal oraz poczytaj strone Ambasady

bo jesli tak bylo by fajnie to dlaczego ludzie musza sie starac o waiver,dlaczego traca GC za klamstwa...

moga Cie poszukiwac ale to nie moja juz sprawa jak do tego podszedl Konsul i za co to bylo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...