Skocz do zawartości

Jedzie Ktos Na Wat Do Quad Graphics ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy słyszeliście przypadki żeby komuś odmówili wydania wizy ? np z powodu znajomości języka czy też karalności

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

sa takie przypadki

i teraz jesli nie umiesz dobrze jezyka a do tego bedzie widac ze sobie nie poradzisz to mozesz wizy nie otrzymac..sa osoby ze nie znaja jezyka ale dadza sobie rade w USA

a karalnosc to zalezy za co,co to bylo,kiedy ..oraz czy taki czlowiek cos zrozumial i teraz inaczej postepuje

najgorsze jest wtedy kiedy sie uwaza ze nic sie takiego nie stalo i to bylo glupstwo

Napisano

Orientujecie się jak jest w tej chwili z okresem oczekiwania na paszport ?

Ja dzisiaj złożyłem wniosek i podanie o przyspieszenie. Nie wiem czy mi to uwzględnią, a jeśli nawet to i tak potrzebuję go najpoźniej na 9. czerwca. Tryb przyspieszony trwa podobno ok. 2 tyg.

Napisano

To Ci nie powiedzieli tego ze bedziesz miec szybko?spytaj sie o to w urzedzie

bo przyspieszenie moze byc i w 1 tydzien a czeka sie normalnie 3 tyg

najgorszy czas na przyspieszenie jest w tym okresie czasu tzn zaraz przed wakacjami bo wtedy wiele osob przypomina sobie ze maja paszport nie wazny a trzeba jechac gdzies na wakacje i nie tylko..

Napisano

Czy ktoś wie czemu strona paszporty.mswia.pl nie działa ???

To przez przeciążenie ?

Napisano

sebek a co chcesz wiedziec o paszportach?

moze ktos cos bedzie wiedzial tutaj

moze tak byc ze z racji powodzi duzoo osob wchodzi na strone,moze cos poprawiaja na tej stronie

Napisano

Siemka. My jeszcze nie wiemy kiedy lecimy bo wzielismy opcje zeby biuro kupilo nam bilety. Nie wiemy tez kiedy konsul i kiedy dokladnie beda drug testy. Moze ktos zna terminy drug testow to niech sie podzieli:D A z mieszkaniem to ceny oscyluja w granicy od 400 do 750 za 3 bedroom. Sa tez i drozsze ale nie wchodza w gre

Napisano

Witam,

Ja również wybieram sie z dziewczyną do Hartford,z tym że My dopiero przylecimy kolo 10 lipca, czy ktoś z Was wie od kiedy praca sie zaczyna ?

P.S. lord lbn 87 Ile wam ACP powiedziało orientacyjnie za cene biletu :-)?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...