pawlo122 Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 Niestety,za mieszkaniem trzeba troche pojezdzic i poszukać,problem w tym że większość nie chce wynajmowac na 3 lub 4 miesiace,zycza sobie przynajmniej na rok, i w tym cały problem,ale jak sie dobrze poszuka to da rade. Na początek lepiej wziąść wiecej pieniedzy,zalezy w ile osob lecicie,trzeba wziąśc pod uwage kupno samochodu,depozyt za mieszkanie,wstępne zakupy,no i zycie.Ja bede dopiero 11 lipca na miejscu.
Breyd Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 niestety lecimy tylko we dwojke.myslelismy nad motelem ale nikt nam nie potrafi powiedziec ile bedzie kosztowal 1 bedroom za tydzien.zastanawiam sie tez czy nie jest tak ze lataja grupy osob ktore byly juz wczesniej i kazda trzyma sie osobno i to one skladaja sie na samochody i mieszkanie i jest im latwiej.
pawlo122 Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 Odradzam Wam motel na tydzien,bo sie wykosztujecie nie potrzebnie,cene za motel Ci napisałem,a co do osób które tez lecą,napisz do ACP żeby rozesłało meila do wszystkich jadących, być moze ktos sie odezwie do Was w sprawie mieszkania,w sumie to My być moze bysmy byli chetni.
Breyd Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 no pewnie, pisalibysmy sie tylko ze bedziemy wczesniej, najwyzej jak cos ogarniemy wczesniej to bylo by i nawet lepiej, a ile was jest ogolnie? i ile mniej wiecej radzisz tej kasy wziac? z 1000$
pawlo122 Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 Pisz na priva,bo lekki "czat" sie zrobił.
sly6 Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 moze i sie zrobil czat ale za to pare osob wiecej sie czegos moze dowiedziec a tak wszystko pozostanie w pw
esu Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2010 ponawiam apel z mieszkaniem. Jakby ktos potrzebowal wspolokatora, jestem do dyspozycji Wiem, ze z tym jest najwiekszy problem.
Breyd Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2010 my tez szukamy wspollokatorow prosze na prv lub 2419652 pozdr
OGRAL Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2010 Witajcie Dla tych wszystkich którzy jadą do Hartford do quada mam propozycję mieszkania. Ja wparwdzie jadę do SENECKI w WISCONSIN ale mieszkanie wynajmę w hartford. Jestem na etapie podpisywania umowy z kolesiem w USA na chwilę obecną mamy 4 osoby do mieszkania aby obniżyć koszty jesteśmy w stanie jeszcze przyjąć 3 osoby. Mieszkanie ma 2 sypialnie, pokój dzienny, kuchnie i łazienkę. Jest to mieszkanie praktycznie w centrum Hartford. Do quada jest niespełna 10 minut samochodem. Umowa na mieszkanie jest od pierwszego lipca do końca października tak że luuuz Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie pracy w Quadzie zapraszam na gg sam pracowałem tam dwa lata temu Radzę się pospieszyć bo z mieszkaniem w hartford wcale nie jest łatwo sami przemieszkaliśmy prawie 2 tygodnie w motelu nim coś znaleźliśmy Zapraszam na gg 2932563 lub na e-maila maciejmarzec@o2.pl
Breyd Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2010 czy ktos jeszcze leci 27-go z warszawy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.