Bardur Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 Jak już się wypowiadasz to wnieś coś mądrego do swojej wypowiedzi a nie poprawiaj ludzkich błędów. Nie trzeba być znawca języka polskiego by studiować. Tak czy inaczej dzięki za jedno mądre zdanie.
Jim Beam Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 Nie trzeba być znawca języka polskiego by studiować. W czasach gdy prywatne "uczelnie" gotowania na gazie oraz sprzedazy tarakoty nie istnialy nie ukonczylbys nawet zawodowki prezentujac taki poziom znajmosci jezyka ojczystego. Zamiast sie nadymac sprawdz co napisales, w ostatecznosci uzywajac jakiegos korektora tekstu. Zamieszczajac posty z bledami dajesz wyraz braku szacunku dla innych uczestnikow forum. Tak trudno to zrozumiec?
warrior Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 PROSZĘ ? "Nie trzeba być znawca języka polskiego by studiować..." PRZYSIĘGAM - UMARŁAM ! Człowieku ! Czy Ty jesteś normalny ? Kto za Ciebie maturę zdał ? Kupiłeś ją ? Ledwo przebrnęłam przez tą kupę genialnych pomysłów. Myślałam że to raczej ograniczony ktoś. A tu niespodzianka. Nikt nie wymaga znajomości języka na poziomie profesora Miodka. Człowieku - maturę podobno zdałeś. Wysil się. Reszta i tak Cię spokojnie potraktowała. Już wogóle nie będę wspominać o Twoich pomysłach na życie. Jedź, zdaj ten egzamin i pochwal się nam. Życzę powodzenia w życiu.
sly6 Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 Daj znac jak poszlo z tym prawnikiem i co powiedzial.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.