Skocz do zawartości

Czy Ktoś Kiedykolwiek Wypełniał Tą Aplikacje?

Angela ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zagwozdkę gdyż kilka dni temu odwiedziłam tą stronę stronie http://www.usagc.org/ 'zapisałam' się itd itp

I dzisiaj zadzwonił do mnie jakiś facet (przedstawił się ale teraz nie powtórzę imienia i nazwiska, zresztą to mało istotne) i pytał ile mam lat gdzie mieszkam czy wypisywałam coś takiego o zieloną kartę i czy wiem, że moi rodzice muszą wyrazić zgodę w przypadku wylosowania. Odpowiedziałam na te pytania itd. I powiedział, że wyśle mi coś pocztą. Napisałam 'coś' ponieważ nie do końca zrozumiałam co to ma być - on nawet nie powiedział co wyśle. Facet był na pewno Amerykaninem - powiedział, że dzwoni ze stanów itd.

Ale dziwi mnie fakt bo w ogóle nie wiem o co chodzi w jakiej sprawie on do mnie dzwonił tak na prawdę, po co, na co, i telefon w niedziele? I powiedział, że jeszcze oddzwoni ale tez nie powiedział kiedy.

Logował się może ktoś na tej stronie i miał podobną sytuacje?

Napisano

3 temat podobny w przeciagu 3-4 tygodni a ostatni z pare dni temu byl

a po co podajesz komus dane,na tak nie pewnej stronie>nawet nie ma zakonczenia gov

juz jestes na tyle dlugo na forum ze powinnas wiedziec jaka strona jest dobra i bezplatna na loterie wizowa i prowadzona przez rzad USA

a tak jak chcesz stracic kase oraz inne sprawy to Twoja sprawa ale nawet na rzadowych stronach nie ma tego kto moze brac udzial w loterii

to tak jakbys mi podala dane,ja bym wzial kase za to a potem powiedzial sorry ale Pani sie nie kwalifikuje na loterie

tutaj masz strone ta:

http://www.dvlottery.state.gov/

jak widzisz ta jest z org a ta z gov i ta jest ok

reszta to kazdy chce zarobic na loterii i tak to nalezy rozumiec

ps byl ostatnio taki juz przypadek ze dzwonili z USA a ktos podal numer telefonu z pare lat temu

Napisano

a prosili Ciebie o numer karty kredytowej>

powiedz temu komus ze dziekujesz mu i tyle,,jedynie co mozesz stracic to dane swoje i numer telefonu ktory moze isc do innych takich firm ktore moga dzwonic i cos Ci ofiarowac

Napisano

Nie nie pytał, nawet nie posiadam XD aha, no to w sumie nie ma żadnych obaw. A co do tego czy ktos wypełniał to tak - ja wypełniałam i to nie raz i nie dwa z nadzieją, że może akurat :)

Napisano

no ale czy uzywalas stron jak koncowka gov czy tez innych jak to wyzej

jak wyzej to daruj sobie takie cos i zapisz ta strone ktora Ci podalem

Ona jest w porzadku i jest bezplatna ,bedzie tam wiadomo kiedy bedzie loteria oraz kto bedzie mogl wziasc udzial w niej

Nie wiem ile masz lat ale takie pozwolenie nic nie da na wyjazd Twoj,poniewaz to rodzice musza starac sie o loterie i moga wyslac 2 zgloszenia

ale jesli wygraja rodzice i dostalibyscie wizy na pobyt staly ale z roznych przyczyn glowny aplikant by nie wyjechal to Ty bys nie mogla leciec ,takie sa zasady tego ze glowny aplikant musi wjechac 1 lub tez z Toba plus innymi osobami

Napisano

A ile lat musi miec osoba starająca się powyżej 1 tak? ale w dniu wypełnienia zgłoszenia czy w dniu wiadomości, że wylosował zieloną karte?

Napisano

w dniu zgloszenia musisz byc pelnoletnia i jakbys wypelniala wniosek przez strone rzadowa to bys wiedziala jak jest..wiek to 1 z wielu pkt ktore musisz spelnic

bo z tego co widze to byly to takie strony jak te ,,no ale moge sie mylic wiec jakie to byly strony www

wpisz sobie w google dv 2003 i Ci wyjdzie strona Ambasady USA po polsku z loterii wizowej w pdf

Napisano

bedzie cos wiadomo na jesieni ..

bo czytajac rozne strony mozna sie dowiedziec ze w tym roku tez nic nie wyjdzie ale to nie sa strony rzadowe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...