sly6 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 Wyrob sobie bo przez takie latanie duzoo moze byc pkt tutaj masz cos o tym: http://www.delta.com/skymiles/about_skymiles/index.jsp
Joanna30 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 No właśnie w międzyczasie już się zapisałam i online uzupełnilam dane o numerze karty w rezerwacji Powinni mi to już zaliczyć Nie wiem, czy kiedyś jeszcze skorzystam z tego programu, zwłaszcza że po Europie latam Lufthansą, więc to inny program, ale może kiedyś to się przyda
sly6 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 musisz zobaczyc co bedzie z tymi pkt za 1 rok lub tez dluzej jak nie bedziesz latac z nimi..
Joanna30 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 No wiem, wiem. Stracić nic nie stracę, a może zyskam, jak będę latać
Rademedes Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 z podrozami wieloetapowymi jest zasadniczo jeden problem jesli np mozemy leciec na trasie: Warszawa - Chicago - New York ale postanowimy rozbic to na dwa bilety: Warszawa - Chicago, Chicago - New York to na drugiej czesci naszej podrozy moze nas spotkac niemila niespodzianka, jak oplata za nadanie bagazu, czasem trzeba sie dwa razy zastanowic nad cena biletu i pozornymi oszczednosciami
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.