sly6 Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2010 co do tych 1000 usd to zobacz -wpisz sobie w google lub tez na forum takie cos 245(i) i zobaczysz co Ci wyjdzie..
sighton Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2010 No tak troche poszukałem i wiem że napewno wspólne mieszkanie wypali albo jakieś zdjęcia, wspólne konto bankowe, ale czy to wystarczy? i sory za takie banalne pytanie ale to raczej tylko żeby się upewnić: czy jak spyta się mnie na interview czy nielegalnie pracowałem to mam powiedzieć że tak no bo skoro bylem tu nielegalnie...
sly6 Napisano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2010 teraz bede pisac jak kto jest teraz i tylko teraz,,co bedzie za rok-pare miesiecy to nie wiadomo co moze byc z urzedem-prawem.. I teraz tak jak bedzie slub z obywatelka to praca jest tzw przebaczana wiec ..nie musisz nic mowic ze pracowales ale wrazie pytan mozesz odpowiedziec czy zdjecia-rachunki moga pomoc w GC..jesli nie bedziesz sie dobrze znac z zona,nie bedzie widac milosci oraz ze razem bedziecie i byliscie to i 1000 dokumentow moze nie wystarczyc,,tak wiec rachunek wspolny-dom-ubezpiecznie mowi ze jestescie razem ale to tylko dokumenty ktore pokazuja ale nadal musisz swoimi odpowiedziami pokazac ze slub z milosci jest..bo dokumenty mozna zrobic ale gorzej z rozmowa moze byc a wiesz o tym ze prawo w USA powoli sie zmienia i moze byc tak ze nim wezmiesz slub-bedziesz legalizowac pobyt mozesz miec duze problemy z legalizacja pobytu-nawet teraz masz taki temat o takim czyms..wiec
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.