Skocz do zawartości

Wrazenia Z Interview W Stanach

domi22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No tak troche poszukałem i wiem że napewno wspólne mieszkanie wypali albo jakieś zdjęcia, wspólne konto bankowe, ale czy to wystarczy? i sory za takie banalne pytanie ale to raczej tylko żeby się upewnić: czy jak spyta się mnie na interview czy nielegalnie pracowałem to mam powiedzieć że tak no bo skoro bylem tu nielegalnie...

Napisano

teraz bede pisac jak kto jest teraz i tylko teraz,,co bedzie za rok-pare miesiecy to nie wiadomo co moze byc z urzedem-prawem..

I teraz tak jak bedzie slub z obywatelka to praca jest tzw przebaczana wiec ..nie musisz nic mowic ze pracowales ale wrazie pytan mozesz odpowiedziec

czy zdjecia-rachunki moga pomoc w GC..jesli nie bedziesz sie dobrze znac z zona,nie bedzie widac milosci oraz ze razem bedziecie i byliscie to i 1000 dokumentow moze nie wystarczyc,,tak wiec rachunek wspolny-dom-ubezpiecznie mowi ze jestescie razem ale to tylko dokumenty ktore pokazuja ale nadal musisz swoimi odpowiedziami pokazac ze slub z milosci jest..bo dokumenty mozna zrobic ale gorzej z rozmowa moze byc

a wiesz o tym ze prawo w USA powoli sie zmienia i moze byc tak ze nim wezmiesz slub-bedziesz legalizowac pobyt mozesz miec duze problemy z legalizacja pobytu-nawet teraz masz taki temat o takim czyms..wiec

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...