Nigella Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Niestety z całą tą procedurą jest tak, że "Polak mądry po szkodzie" - ja też popełniłam kilka błędów, dlatego z chęcią udzielam się teraz na forum (i odpisuję na priv), żeby pomóc tym, którzy są dopiero na początku drogi
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 ja też popełniłam kilka błędów, dlatego z chęcią udzielam się teraz na forum (i odpisuję na priv), żeby pomóc tym, którzy są dopiero na początku drogi a wiesz o tym ze sa tacy ze mi sie nie udalo-zle poszlo to dlaczego ktos ma miec lepiej,niech ma tak samo..ale dobrze ze chociaz Ty masz inne myslenie i postepowanie a co moge dodac to podziekowanie z serca za to co robisz
Nigella Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 Sly, gdyby to był konkurs "wygraj wizę K-1", to pewnie nie zdradzałabym swojej strategii a tak jestem już właściwie na ostatniej prostej do zielonej karty (dziś np. złożyłam podanie o SSN), więc jeśli moje doświadczenia się komuś przydadzą, to nic tylko się cieszyć
sly6 Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 masz racje,nalezy sie cieszyc z Twojego szczescia oraz ze chcesz pisac,odpowiadac ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.