asia20 Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2010 mam takie pytanie,moja bratowa byla na interview w warszawie w sprawie wizy rodzinnej - sponsorowanie przez meza,wszystko poszlo ok.przyslali jej dhl dokumenty a ona otworzyla ta zapieczetowana koperte ambasady (na ktorej jest napisane nie otwierac).co w takim przypadku???trzeba nowa koperte z dokumentami z ambasady????
sly6 Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2010 Musi pojechac z ta kopreta i jej wydadza nowa koperte juz zaklejona nie wiem tylko czy tego samego dnia .
mery92 Napisano 26 Października 2010 Zgłoś Napisano 26 Października 2010 Chcialam zapytac czy ktos wie cos wiecej w tej sytuacji
dareknow0 Napisano 27 Października 2010 Zgłoś Napisano 27 Października 2010 Nie otwierać tzn.NIE OTWIERAĆ
sly6 Napisano 27 Października 2010 Zgłoś Napisano 27 Października 2010 mery nie TY 1 ani tez ostatnia masz taki problem jak pisze darek nie nalezy tej koperty otwierac ale jesli takie cos Nam sie przytrafi wtedy nalezy pojechac do Ambasady i wydadza Nam zaklejona koperte
mery92 Napisano 30 Października 2010 Zgłoś Napisano 30 Października 2010 Wszystko załatwiłam, bez problemu. Jeśli by to kogoś interesowało to wszystko trwa ok. 30 min. Wystarczy oddać całą kopertę i po jakimś czasie dostajesz nowa, zaklejona:P W moim przypadku było tak, ze jeszcze jedna osoba przyjechała do Ambasady z takim samym problemem. A i najlepiej być rano, bo można to załatwić jak jest mało oczekujących, a jeśli się nie uda to każą przyjść po 11.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.