barkley1 Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2010 Witam, mam prośbę do Wszystkich, którzy będą tak mili i poświęcą 30sek na oddanie głosu na mnie w konkursie zorganizowanym przez firmę Ruuki na wymianę dachu. Mieszkam w Polsce i niestety nie stać mnie na samodzielną wymianę dachu (nie mam tyle pieniędzy a dach mi przecieka za każdą ulewą ), dlatego uczestniczę w tym konkursie i liczę że uda mi się zebrać najwięcej głosów to wówczas firma Ruuki (producent poszyć dachowych) wymieni mi dach za free. PROSZĘ, Zagłosuj na mój dom. klikając w link poniżej. http://www.ruukkidachy.pl/renovation/conte...a92600be05be05/ 1.Kliknij na górne zdjęcie w podanym linku " ZAGŁOSUJ NA MNIE" - 2. Wypełnij dwa pola i daj wyślij (nie musisz podawać prawdziwe dane) Wspomożcie mnie głosami Dziekuje z góry!
rafal723 Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2010 Chciałbym pomóc, ale link nie wchodzi. Podejrzewam że musisz dać cały bez "..." po "renovation".
barkley1 Napisano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2010 Przepraszam . wstawiam poprawny link: http://www.ruukkidachy.pl/renovation/conte...a92600be05be05/ i proszę o Wasze głosy 1.Kliknij na górne zdjęcie w podanym linku " ZAGŁOSUJ NA MNIE" - 2. Wypełnij dwa pola i daj wyślij (nie musisz podawać prawdziwe dane)
barkley1 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Lipca 2010 Przepraszam . wstawiam poprawny link:http://www.ruukkidachy.pl/renovation/conte...a92600be05be05/ i proszę o Wasze głosy 1.Kliknij na górne zdjęcie w podanym linku " ZAGŁOSUJ NA MNIE" - 2. Wypełnij dwa pola i daj wyślij (nie musisz podawać prawdziwe dane) Koleżanki o Koledzy - proszę jeszcze raz o zagłosowanie na mój dom. Zajmie Wam to dosłownie minutkę a mi życie praktycznie ratuje. Okażcie troszkę dobrego serca dla mnie, bardzo proszę Dziękuje Wszystkim i liczę, że mnie wspomożecie głosami Adam
sly6 Napisano 8 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2010 a ty kogos potem wspomozesz? nie mowie mnie ale kogos innego i moze nie glosem ale czyms innym i wiele razy wiele osob?
barkley1 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2010 Naprawdę czy w USA mieszkają sami Polacy mający znieczulice? Nie rozumiem tego, naprawdę. Mieszkam w Polsce i spotykam się z wyrazami poparcia a tu tylko zawiść. Sorry ale nie rozumiem polskiej polonii w stanach I ty jesteś administratorem?
sly6 Napisano 8 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2010 tak jestem administratorem ale tez i uzytkownikiem - czlowiekiem i moge zadawac pytania ,tak samo jak Ty i teraz albo Ci sie takie cos podoba lub tez nie bo nie musisz odpowiadac i z niczego sie tlumaczyc ale jesli tak wszyscy wszystkim pomagaja to dlaczego tak jest zle? bo odnioslem sie tylko do tego ostatniego wpisu -postu ze nadal prosisz i masz do tego prawo ale pamietaj ze jak cos sie bierze to powinno sie przekazac dalej-ja tak miej wiecej robie i szkoda ze tak malo osob o tym pamieta,jakas skleroza czy co? ps nie jestem zwiazany w zaden sposob z Polonia i nie mieszkam nawet w USA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.