barkley1 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Witam, mam prośbę do Wszystkich, którzy będą tak mili i poświęcą 30sek na oddanie głosu na mnie w konkursie zorganizowanym przez firmę Ruuki na wymianę dachu. Mieszkam w Polsce i niestety nie stać mnie na samodzielną wymianę dachu (nie mam tyle pieniędzy a dach mi przecieka za każdą ulewą ), dlatego uczestniczę w tym konkursie i liczę że uda mi się zebrać najwięcej głosów to wówczas firma Ruuki (producent poszyć dachowych) wymieni mi dach za free. PROSZĘ, Zagłosuj na mój dom. klikając w link poniżej. http://www.ruukkidachy.pl/renovation/conte...a92600be05be05/ 1.Kliknij na górne zdjęcie w podanym linku " ZAGŁOSUJ NA MNIE" - 2. Wypełnij dwa pola i daj wyślij (nie musisz podawać prawdziwe dane) Wspomożcie mnie głosami Dziekuje z góry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal723 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Chciałbym pomóc, ale link nie wchodzi. Podejrzewam że musisz dać cały bez "..." po "renovation". Link to comment Share on other sites More sharing options...
barkley1 Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 Przepraszam . wstawiam poprawny link: http://www.ruukkidachy.pl/renovation/conte...a92600be05be05/ i proszę o Wasze głosy 1.Kliknij na górne zdjęcie w podanym linku " ZAGŁOSUJ NA MNIE" - 2. Wypełnij dwa pola i daj wyślij (nie musisz podawać prawdziwe dane) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barkley1 Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 Przepraszam . wstawiam poprawny link:http://www.ruukkidachy.pl/renovation/conte...a92600be05be05/ i proszę o Wasze głosy 1.Kliknij na górne zdjęcie w podanym linku " ZAGŁOSUJ NA MNIE" - 2. Wypełnij dwa pola i daj wyślij (nie musisz podawać prawdziwe dane) Koleżanki o Koledzy - proszę jeszcze raz o zagłosowanie na mój dom. Zajmie Wam to dosłownie minutkę a mi życie praktycznie ratuje. Okażcie troszkę dobrego serca dla mnie, bardzo proszę Dziękuje Wszystkim i liczę, że mnie wspomożecie głosami Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 a ty kogos potem wspomozesz? nie mowie mnie ale kogos innego i moze nie glosem ale czyms innym i wiele razy wiele osob? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barkley1 Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Naprawdę czy w USA mieszkają sami Polacy mający znieczulice? Nie rozumiem tego, naprawdę. Mieszkam w Polsce i spotykam się z wyrazami poparcia a tu tylko zawiść. Sorry ale nie rozumiem polskiej polonii w stanach I ty jesteś administratorem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 tak jestem administratorem ale tez i uzytkownikiem - czlowiekiem i moge zadawac pytania ,tak samo jak Ty i teraz albo Ci sie takie cos podoba lub tez nie bo nie musisz odpowiadac i z niczego sie tlumaczyc ale jesli tak wszyscy wszystkim pomagaja to dlaczego tak jest zle? bo odnioslem sie tylko do tego ostatniego wpisu -postu ze nadal prosisz i masz do tego prawo ale pamietaj ze jak cos sie bierze to powinno sie przekazac dalej-ja tak miej wiecej robie i szkoda ze tak malo osob o tym pamieta,jakas skleroza czy co? ps nie jestem zwiazany w zaden sposob z Polonia i nie mieszkam nawet w USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.