ren Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 witam, mam takie pytanko. otóż wczoraj dostałam wize turystyczną na 10 lat. w podaniu wpisałam w miejsce pobytu adres znaomego, który mieszka w Tampie, gdyż miałam poczatkowo zatrzymac się w hotelu w Tampie, ale nei znałam jeszcze adresu więc wpisałam adres prywatny. teraz nastapiła zmiana planów i oboje będziemy zatrzymywac sie w jakimś hotelu w Nowym Jorku (jeszcze niie znam dokładnego adresu) w każdym bądź razie moje pytanie brzmi - czy taka zmiana planów jest jakoś źle traktowana? tzn. krzywo na to patrzą? będa musiała się tłumaczyć? czy lepiej kręcic, że np. zatrzymujemy sie na 2dni w Ny a potem jedizmey do Tampy? czy jak? wyjazd planuje dopiero na grdzień, więc chyba można w okresie takiego czasu zmienić plany? z tym, że bilet będe bukowac już za kilka dni, także w sumie sama nie wiem.. pomóżcie! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 moga sie zmienic plany ale od Was zalezy co bedzie na rozmowie z urzednikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ren Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 moga sie zmienic plany ale od Was zalezy co bedzie na rozmowie z urzednikiem no własnie o to pytam, bo sie nie orientuje - jak myslicie co byłoby lepiej powiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 mowic normalnie i juz,,nie sciemniac nic przeciez jak powiecie normalnie to tak bywa w zyciu ze plany sie zmieniaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ren Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 ok dzięki za rade a jeszcze jedno małe pytanko jak znajomy przylatuje z Tampy również na jfk i będzie czekał na lotnisku to będę mogła się spotkać z nim przed ta rozmową czy dopiero po? nie orientuje sie jak to jest organizacyjne, bo jeszcze nigdy nie leciałam samolotem, wiem tylko że milion bramek itp i sie zastanawiam na którym etapie się spotkamy, czy np. po całej odprawie lotniskowej czy jak to się zwie, no nie jestem zbytnio zorientowana w tej kwestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Raczej po. Chyba, że Wasze samoloty wylądują w tym samym czasie Ale to chyba mało prawdopodobne, żebyście w ogóle byli na tym samym terminalu. Sprawdźcie najpierw, na które terminale przylatujecie i o których godzinach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 ren Ty masz lot miedzynarodowy a On ma wewnetrzny a wiec jesli nawet to bedzie w 1 terminalu to Ty bedziesz po za zasiegiem tej osoby dopuki nie bedziesz miec odprawy paszportowej -bagazowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
ren Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 ok, dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.