melasia Napisano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2005 A ja mam pytanie odnosnie biletu, jak robicie kiedy chcecie pol roku zostac w stanach, kupujecie bilet pol roczny a jaka date pierwszego powrotu wstawiacie na nim? a i jakie linie maja ze 1 zmiana powrotu za darmo, bo ja nie wiem czy w okienku w stanach pokazac bilet ze na pol roku przyleciala czy sciemnic ze na 3 czy 4
ptyś Napisano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2005 kup taki bilet, ktory jest wazny rok, nawet jesli pierwsza date powrotu ustalisz sobie na za 2 miesiace, potem sobie zmienisz, jak okaze sie, ze zostajesz dluzej (bo mozesz, jesli pieczatka od immigration Ci pozwala) 1 darmowa rezerwacje ma wiele linii, m.in. Lufthansa, Austrian, Air France date pobytu w USA wpisujesz na formularzu w samolocie, wiec oficer imigracyjny na lotnisku i tak zobaczy, ile zamierzasz zostac data powrotnego biletu chyba nie ma w tym wypadku dla niego znaczenia, bo jw. - powrot mozesz zmienic, wiec chyba urzednik sie w bilet wczytywac nie bedzie i sam zdecyduje na jak dlugi pobyt wbic Ci pieczatke, biorac pod uwage deklarowany przez Ciebie czas pobytu i inne nieznane nam czynniki
melasia Napisano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2005 No to sama nie wiem wpisac 6 miesiecy czy moze, bo moze sie przyczepi co ja tyle czasu bede chcial robic, a jak wbije na 6 to ja sobie zmienie bilet i juz. Moze macie juz doswiadczenie to powiedzcie jak to zrobic, bo wszytscy w sumie na 6 miesiecy dostaja, a aj 1 raz lece i jakas zamotana jestm
ptyś Napisano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2005 wszytscy w sumie na 6 miesiecy dostaja to nie jest precyzyjna informacja, znam osobe, ktora dostala prawo do wjazdu na 1 miesiac, i taka, ktora dostala na 3
Kati Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam, Wybieram się do NYC w maju przyszłego roku i mam pytanie dot. cen biletów. Czy powinnam już teraz dokonać rezerwacji i cena będzie najkorzystniejsza czy np. w styczniu? Nie wiem czy podczas kupowania biletów obowiązuje zasada im 'wcześniej tym lepiej' czy np. są jakieś sezony kiedy najbardziej opłaca się kupić bilet (np. 6 m-cy przed wylotem)Jeżeli moje pytanie jest infantylne to z góry bardzo przepraszam
mario_dsl Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 Najtaniej to tak jest w okresie jesiennym wtedy jest taki zastoj w zimie moze byc inaczej bo ludzie wyjezdzaja na świeta
ptyś Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 nie wiem czy jest sens kupowac bilket na maj juz teraz, ale na pewno zrob to na poczatku przyszlego roku
melasia Napisano 7 Września 2005 Zgłoś Napisano 7 Września 2005 2013zl do Newarku prze Paryz na 5.10:)juz sie doczekac nie moge
air Napisano 17 Września 2005 Zgłoś Napisano 17 Września 2005 1650 sas 7.10 z gdanska przez kopenhage do chicago ale one way. uwazam ze to drogo :/ bo nie tak dawno latalem za 1000 a dolar byl wtedy powyzej 4 zl. moja dziewczyna leci 3 tyg pozniej wawa-milan-ord alitalia (return t.) za 2050, z gdanska zaspiewali jej 2800 :/
sly6 Napisano 18 Września 2005 Zgłoś Napisano 18 Września 2005 bilety w 1 strone sa drozsze chociaz bywaja promocje za 1000 zl jak to bylo w Locie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.