Prezes Napisano 6 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 British Airways - Warszawa-Londyn-Denver na sierpień w dwie strony - 1150$ (prawie 3400zl) -zakupiony na dwa i pół miesiąca przed odlotem. Natomiast dzisiaj ten bilet juz kosztuje 3640zl. :wink:
kubakj Napisano 6 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 10 lipiec - 29 sierpien - 1790zl w obie strony JFK-London Gatwick - Zoom Airlines London Gawick-Okecie - Centralwings
xtek Napisano 6 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 gdzie go kupowales? mam pytanie. jak chce kupic sobie bilet na www.airfrance.com i mam voucher znizkowy wydrukowany na czyms takim jak boarding pass, to co mam zrobic?
kubakj Napisano 6 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 gdzie go kupowales? mam pytanie. jak chce kupic sobie bilet na www.airfrance.com i mam voucher znizkowy wydrukowany na czyms takim jak boarding pass, to co mam zrobic? flyzoom.com oraz centralwings
jarzabus Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 Lotem z wawy do chicago i spowrotem 1700 zl, ale LOTu nikomu nie polecam...
Pawel_Bielsko Napisano 25 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2007 Na stacjach subwaya widzialem wlasnie reklame tego zooma do londynu za niby 199 baksow. Jak sie to ma w rzeczywistosci? Warto sie patyczkowac dwiema roznymi liniami, odbierac bagaz, nadawac go, kombinowac?
kamil27 Napisano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2007 jak radzicie, zamierzam wylecieć pod koniec października do nyc lepiej teraz kupić bilet czy poczekać do września bo może będą jakieś promocje różnica w cenie między wczorajszym dniem a dzisiejszym-dziś drożej o ok.250zł.
sly6 Napisano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2007 radze zaczekaj do wrzesnia,bede napewno jakies promocje
yogi881 Napisano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2007 moj skromny bilet linie SAS scandynavian airlines cena biletu 3700pln(2 strony) waw-copenhagen-newark newark-copenhagen-warsaw niezle ale polecam te linie nikt z nich nie korzysta chodzi mi o polakow(sa jedne z drozszych) ale sa super...obsluga itd no i lepiej wyglada jesli przylatujesz drogimi liniami urzednik odrazu wbija ci 6msc;) tak i bylo w moim przypadku wiza sie konczyla we wrzesniu i w adnotacjach bylo do cioci do pa na 2 tygodnie.LOT SUCKS
sly6 Napisano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2007 yogi881 a ja znam takich Polakow co lataja Sas-em wiec z nimi nie jest asz tak zle no i ten pobyt tez nie zalezy czym sie przylatuje :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.