Skocz do zawartości

Ile zapłaciliście za bilet lotniczy do USA??

COMmer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

British Airways - Warszawa-Londyn-Denver na sierpień w dwie strony - 1150$ (prawie 3400zl) -zakupiony na dwa i pół miesiąca przed odlotem. Natomiast dzisiaj ten bilet juz kosztuje 3640zl. :wink:

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

gdzie go kupowales? mam pytanie. jak chce kupic sobie bilet na www.airfrance.com i mam voucher znizkowy wydrukowany na czyms takim jak boarding pass, to co mam zrobic?

Napisano
gdzie go kupowales? mam pytanie. jak chce kupic sobie bilet na www.airfrance.com i mam voucher znizkowy wydrukowany na czyms takim jak boarding pass, to co mam zrobic?

flyzoom.com oraz centralwings

• 2 tygodnie później...
Napisano

Na stacjach subwaya widzialem wlasnie reklame tego zooma do londynu za niby 199 baksow. Jak sie to ma w rzeczywistosci? Warto sie patyczkowac dwiema roznymi liniami, odbierac bagaz, nadawac go, kombinowac?

• 3 tygodnie później...
Napisano

jak radzicie, zamierzam wylecieć pod koniec października do nyc lepiej teraz kupić bilet czy poczekać do września bo może będą jakieś promocje

różnica w cenie między wczorajszym dniem a dzisiejszym-dziś drożej o ok.250zł.

Napisano

moj skromny bilet linie SAS scandynavian airlines

cena biletu 3700pln(2 strony)

waw-copenhagen-newark

newark-copenhagen-warsaw

niezle ale polecam te linie nikt z nich nie korzysta chodzi mi o polakow(sa jedne z drozszych) ale sa super...obsluga itd no i lepiej wyglada jesli przylatujesz drogimi liniami urzednik odrazu wbija ci 6msc;) tak i bylo w moim przypadku wiza sie konczyla we wrzesniu i w adnotacjach bylo do cioci do pa na 2 tygodnie.LOT SUCKS

Napisano

yogi881 a ja znam takich Polakow co lataja Sas-em wiec z nimi nie jest asz tak zle no i ten pobyt tez nie zalezy czym sie przylatuje :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...