wiola Napisano 4 Maja 2005 Zgłoś Napisano 4 Maja 2005 Oooo też przez Frankfurt! To bardzo popularna trasa moj bilet kosztował dużo wiecej wiec sie nie wypowiadam, jak dla mnie więc to taniocha Ps Ale mój bilet nie do NY :roll:
iskra Napisano 4 Maja 2005 Zgłoś Napisano 4 Maja 2005 Czesć Wiola kiedy lecisz? pamiętam cię z tego forum.. jak starałaś sie o wizę ... a teraz klecisz? fajnie.. powodzenia... i dzięki za rady które dawałaś mi.. i innym.. dzieki..
agat Napisano 4 Maja 2005 Zgłoś Napisano 4 Maja 2005 ja mysle ze nie ..jak na taki sezon to jest ok ale w sumie to sie nie znam..
m82 Napisano 4 Maja 2005 Zgłoś Napisano 4 Maja 2005 9 lipca 2005 Warszawa - Frankfurt - Nowy Jork, Almatur, 2.500 PLN dużo, za dużo.... :-(
Ana21 Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 Bilet 2048 zł do San Francisco wylot 26 maj!!!!!!ale rok temu zapłaciłam do San Francisco 3500 ale kupowałam dzień przed wylotem!!!
jacko Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 Ode mnie YTP chce za lot do NY 30.05 Lufthansą 2880 !!! straszne
moniaa Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 ja za bilet do Chicago z LOTu na 25czerwca place 3600zl :x :shock: :cry: a to dlatego ze pani z organizacji z ktorej jade nie zarezerwowala wczesniej lotow i ostatnio do mnie zadzwonila i powiedziala ze musze zaplacic ponad 4000 lub leciec do NY a stamtad do Chicago jechac pociagiem!!dobrze ze mama mojej kumpeli sie tym zjela i znalazl sie bilet ponizej 4000!!choc Pani twierdzila ze to niemozliwe i takiego lotu napewno nie ma!!wiec uwazajcie bo mozecie sie przejechac tak jak ja!!
SantaCruz_CA Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 ja za bilet do Chicago z LOTu na 25czerwca place 3600zl :x :shock: :cry: a to dlatego ze pani z organizacji z ktorej jade nie zarezerwowala wczesniej lotow i ostatnio do mnie zadzwonila i powiedziala ze musze zaplacic ponad 4000 lub leciec do NY a stamtad do Chicago jechac pociagiem!!dobrze ze mama mojej kumpeli sie tym zjela i znalazl sie bilet ponizej 4000!!choc Pani twierdzila ze to niemozliwe i takiego lotu napewno nie ma!!wiec uwazajcie bo mozecie sie przejechac tak jak ja!! w tym przypadku masz pewnie wysoka klase rezerwacyjna, co da Tobie duzo mil na karte milowa (www.miles-and-more.pl - zarejestruj sie, jesli jeszcze tego nie zribilas ;-) ) oraz bedziesz miala wieksza mozliwosc zmian w rezerwacji (albo po prostu za nizsza oplata). a poza tym osoby z wysokimi klasami rezerwacyjnymi maja wysoki priorytet w kolejce do darmowych upgrade'ow do klasy business w przypadku gdy lot jest "overbooked" albo gdy agent na check-in bedzie mial po prostu "widzimisie" ;-)
MARTYNKA Napisano 7 Maja 2005 Zgłoś Napisano 7 Maja 2005 Heejka! Do mnie dzisiaj dzwoniła Ciocia (wkońcu). Chodziła się już dowiadywać jak z biletami zakupionymi tam w Chicago. Nie zamówiła jeszcze, bo mieliśmy się dogadać jak u nas kosztują te bileciki. No więc powiedziała taką wstępną cenę ,że u niej ok 860$ to kosztuje. Albo linią "lot" albo "lufthansa"Czy jak się to pisze. , bo innej raczej woli nam nie proponować. Poprostu te juz zna. Więc chyba wychodzi trochę taniej niż tutaj ok 3300-3600zł jak nie więcej. Jednak nic jeszcze nie wiem tak na 100%, coś więcej napiszę ,jak bilet już będę miała zamówiny. Pozdrawiam
dobry010 Napisano 7 Maja 2005 Zgłoś Napisano 7 Maja 2005 no i przyszla na mnie pora. byslismy dzisiaj z dziewczyna w paru biurach turystycznych i wrocilismy lekko zszokowani... zarezerwowalismy bilety na lot Lufthansą (26 czerwca- Warszawa - Frankfurt - NY) cena -2916,97zł i na lot Sas-em (28 czerwca - Warszawa - Kopenhaga - NY)cena 2982,43zł Musimy zdecydowac sie do wtorku ktore linie wybieramy i do wtorku musimy takze wplacic cala kaske... a to co nas zszokowalo to 1. osluga w biurach turystycznych gdzie w wiekszosci nie byli zbytnio zainteresowani tym o co pytamy i nie za bardzo chcieli nam pomoc 2.róznice w cenach - ten lot ktory zarezerwowalismy w Lufthansie za 2916,97zł w jednym zbior kosztował ponad 4400zł :shock: Nie wiem dlaczego... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.