lochraven Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie wszystkie, trzeba to jakoś sprawdzić przed kupnem biletów. Ja leciałem przez Dublin 2 razy, i 2 razy odprawiali mnie na JFK.
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 a no trzeba na forum chyba sa linki ktore to linie lotnicze takie cos obejmuje i rejsy
dianka Napisano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 czesc, moj termin wizyty w ambasadzie sie zbliza, jednak dzis okazalo sie ze nie dam rady pojechac.mozna odwolac wizyte?jesli tak w jaki sposob?
dianka Napisano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 no telefonicznie, strracilam 50 e, i nie mam zamiaru tracic kolejnego po to zeby odwolac wizyte...nie mam jak pojsc,niejest to zalezne ode mnie, dzis sie dowiedzialam ze maz nie dostanie wolnego, a mial miec, a sama z 2 malutkich dzieci nie pojde przeciez,jeszcze z brzuchem jak balon...poprostu pokrzyzowaly sie plany.mozna tam jakos napisac mejla czy jak?a jak niepojde wcale to co?
misfer Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Z tego co pamiętam, jeżeli nie pójdziesz kasa przepada i żeby umówić się na nowy termin będzie potrzebna nowa wpłata.
dianka Napisano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 jeszcze nie zaplacilam.a chocbym to zrobila to zdaje sobie sprawe z tego ze amerykanie mi kasy nie wroca:)
misfer Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 dianka jak moglas umowic spotkanie bez oplacenia wizy??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.