sly6 Napisano 24 Września 2010 Zgłoś Napisano 24 Września 2010 jaxx tylko ze albo TY albo ktos z rodziny musi sie dowiedziec co bedzie potrzebne,jak napisac takie upowaznienie oraz co jest wazne kto moze takie cos odebrac bo ktos zlozy papiery a nie odbierze ...
jaxx Napisano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2010 Znalazlam na stronie ambasady co zrobic, aby ktos z rodziny zalatwil takie umiejscowienie. Jak wyjezdzalam zostawilam mamie upowaznienie notarialne i mam nadzieje ze nie beda sie czepiac.
sly6 Napisano 25 Września 2010 Zgłoś Napisano 25 Września 2010 jaxx a ja Ci radze skontaktowac sie z USC bo moze Twoja mama i takie cos zlozy ale nie odbierze juz...
mesio007 Napisano 25 Września 2010 Zgłoś Napisano 25 Września 2010 Mi mama robila umiejscowienie, odbierala i wszystko, nie bylo z tym zadnego problemu.
sly6 Napisano 26 Września 2010 Zgłoś Napisano 26 Września 2010 mesio oczywiscie ze tak mogla zrobic..ja sam moge takie cos zrobic ,nawet zarejestrowac dziecko wazne aby miec odpowiednie pismo do tego przygotowane i juz...
jaxx Napisano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2010 Z tego co pamietam to upowaznienie brzmialo mniej wiecej tak, ze upowazniam mame do wszystkich czynnosci cywilno-prawnych.
sly6 Napisano 29 Września 2010 Zgłoś Napisano 29 Września 2010 to teraz nich idzie Twoja mama do USC,pokaze to upowaznienie i zobaczysz co powiedza sama tez mozesz zadzwonic i sie spytac jak moze byc z takim upowaznieniem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.