kathryn20 Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2010 Witam posiadam GC wydaną na 10 lat. W tym roku kończy mi się ważność. W związku z tym mam pytanie czy na przeterminowanej GC też można wjechać do USA? ze starymi kartami tak można było robić. A jak jest z tymi nowymi? Mam jeszcze jedno pytanie. Jaką formę trzeba złożyć o wydanie nowej GC i jaki jest czas oczekiwania na odciski. Czy to może przy składaniu o nową GC już mi pobierają odciski. Bardzo dziękuje za odpowiedz Kasia
kathryn20 Napisano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Napisano 1 Listopada 2010 jak widać tam chodziło o 2 letnią karte GC a nie 10letnią. Czy to w takim razie ten sam dokument? Dziękuje
rafal723 Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2010 No, raczej tak. Na stronie USCIS innego, bardziej pasującego formularza nie zauważyłem.
kathryn20 Napisano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Napisano 1 Listopada 2010 No sory to złej info udzielasz, bo jak już zdążyłam się zorientować chodzi o forme I-90 w moim przypadku. Zapomniałam dopisać, że chodzi mi o odpowiedz kompetentnej osoby
sly6 Napisano 1 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2010 tutaj masz temat o tym http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=16901&hl=
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.