kathryn20 Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Witam posiadam GC wydaną na 10 lat. W tym roku kończy mi się ważność. W związku z tym mam pytanie czy na przeterminowanej GC też można wjechać do USA? ze starymi kartami tak można było robić. A jak jest z tymi nowymi? Mam jeszcze jedno pytanie. Jaką formę trzeba złożyć o wydanie nowej GC i jaki jest czas oczekiwania na odciski. Czy to może przy składaniu o nową GC już mi pobierają odciski. Bardzo dziękuje za odpowiedz Kasia
kathryn20 Posted November 1, 2010 Author Report Posted November 1, 2010 jak widać tam chodziło o 2 letnią karte GC a nie 10letnią. Czy to w takim razie ten sam dokument? Dziękuje
rafal723 Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 No, raczej tak. Na stronie USCIS innego, bardziej pasującego formularza nie zauważyłem.
kathryn20 Posted November 1, 2010 Author Report Posted November 1, 2010 No sory to złej info udzielasz, bo jak już zdążyłam się zorientować chodzi o forme I-90 w moim przypadku. Zapomniałam dopisać, że chodzi mi o odpowiedz kompetentnej osoby
sly6 Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 tutaj masz temat o tym http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=16901&hl=
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.