poszukuje pracy Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2010 Jakie banki polecacie w chicago? I które szybciej przechodzi czek? I czy jest możliwe że czek nie przejdzie bez pokrycia?
FUGAZI Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2010 I które szybciej przechodzi czek? Ale o so hozi?
promilm Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2010 Nie wiem o co chodzi z tymi czekami? W sumie kazdy bank jest dobry Jedynie musisz sprawdzic czy ma jakies oplaty za prowadzenie konta np CITY jest dobre mozesz wybierac walute np w polsce (ale ma oplaty za prowadzenie konta). Sprawdz Bank of America; Sugeruj sie w sumie iloscia placuwek jezeli jezdzisz po USA bo czasem moze to sprawic problem jak sie wybiezesz gdzies i nie ma twojego banku. (np bank 5/3- jest popularny ale w stanie IN poza juz jest ciezko go znalezc!!!)
poszukuje pracy Napisano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2010 Chodzi o to ze jak sie wplaci czek bez pokrycia np w bankomacie a tak sie stalo i bank czeku nie przyjal. Bo znajomy chcial czek rozmienic i stracil kase. Nazwa banku to chase . Nie wiem czy to dobry bank.
Jim Beam Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2010 Chodzi o to ze jak sie wplaci czek bez pokrycia np w bankomacie a tak sie stalo i bank czeku nie przyjal.Bo znajomy chcial czek rozmienic i stracil kase. To chyba normalne, ze bank nie przyjal czeku bez pokrycia. Znajomy nie "stracil kasy" przez bank tylko przez oszusta, ktory wystawil mu ten czek. Nazwa banku to chase .Nie wiem czy to dobry bank. Bank jak bank. Duzy, znany, wiele oddzialow, rowniez w Europie. Osobiscie wole male, lokalne unie kredytowe.
kara_kc Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2010 chase to dobry bank. zaden bank nie przyjmie czeku bez pokrycia.
sly6 Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2010 to moze czeka za prace/tak czasami jest ze sie daje czeki bez pokrycia...
bigguy Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2010 zaden bank nie jest dobry , wszystkie banki to oszusci i zlodzieje , a skoro juz padly nazwy wyzej jak Bank of America i Chase - to najgorsze z mozliwych , smieszy mnie jak ktos mowi ze Chase to dobry bank, widac ze ludzie nie maja pojecia co sie tak naprawde dzieje , ja nie mam w ogole konta w banku w stanach aktualnie i jestem zadowolony , radzilbym pozamykac konta i operowac cashem.
gal Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2010 Bardzo dobra rada i zyc jak szczur! Gratuluje Najlepszy z mojego doswiadczenia sa rodzime unie kredytowe, lokalne banki male, ktore dbaja o klienta najbardziej.
kara_kc Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2010 zaden bank nie jest dobry , wszystkie banki to oszusci i zlodzieje , a skoro juz padly nazwy wyzej jak Bank of America i Chase - to najgorsze z mozliwych , smieszy mnie jak ktos mowi ze Chase to dobry bank, widac ze ludzie nie maja pojecia co sie tak naprawde dzieje , ja nie mam w ogole konta w banku w stanach aktualnie i jestem zadowolony , radzilbym pozamykac konta i operowac cashem. nie ma to jak skarpetka. jeszcze odlacz elektrycznosc i rob wlasne swieczki. w chase zawsze spotkalam sie zdobra obsluga klienta i dzieki temu ze sa duzym bankiem oferuja naprawde atrakcyjne rozwiazania. bank of america -nie mam zdania bo raz trafilam na glupia babe ktora nic nie umiala zalatwic i sie zrazilam. w przypadku duzych bankow atutem jest tez to ze nie robia problemow ze zwrotem pieniedzy kiedy ktos ci ukradl numer karty kredytowej etc (oczywiscie jak ci sie to zdarza raz na tydzien to raczej nie przejdzie latwo). w malych bankach lubie to,e awsze moge rozmawiac z ta sama osoba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.