blackhowk86 Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Witam Wybiera się ktoś w przyszłym roku do pracy w quadach? jezeli tak to do jakiego?
lil Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Witam. Ja się wybieram na razie punktem docelowym jest Hartford
blackhowk86 Posted December 4, 2010 Author Report Posted December 4, 2010 u mnie w pierwszej kolejności sussex następnie hartford rzeczywistość zweryfikuje gdzie wyląduje
Aladin Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Witam! Jak się domyśłam kolega w tym roku był... mam zamiar w przyszly sammer tam się wybrać i sobie myślałem nad Hartfordem... nie byłem jeszcze w tych drukarniach, w cześniej byłem w C&S, do którego niestety juz nie ma możliwości... mam prośbe jeżeli to możliwe skontaktować się. Interesuje mnie czy da się tam zarobić, nadgodziny itd. A i czemu w pierwszej kolejności Sussex? Pozdrawiam.
Mlody Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Ja także wybieram się do QUAD GRAPHICS w 2011 razem z narzeczoną. Zastanawiam się nad Lomirą i Hartford, ale także prosiłbym o jakieś szczegóły informacje i pomoc z waszej strony bo będzie to nasz pierwszy wyjazd do USA.
wb88 Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Witam! Ja również wybieram się do QUAD GRAPHICS. Z tym, że nie mam pojęcia do którego. Czym w ogóle kierować się przy wyborze? Bo chyba nie tylko położeniem na mapie. Do tej pory jedynie co wiem to to, że w Wisconsin są niższe koszty życia. PS Jedziecie może z Adventure Club Polska?
Mlody Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 Ja właśnie wybieram się tam z ACP tylko chciałbym się dowiedzieć czy wyjazd tam to właściwie gwarantowana praca ?? Czy zdarzało się może kiedyś tak że ktoś pojechał i nie miał pracy ?? Jak to wszystko wygląda ?? Czy warunkiem wyjazdu jest zdawanie jakiegoś egzaminu z języka angielskiego ??
blackhowk86 Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 podaje nr gg 8909450 jezeli ktos ma jakieś pytania niech pisze
LuckyR Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Cześć. Ze znajomym również wybieramy się do Q/G w Hartford. W zeszłym roku nadgodziny w Sussex nie były zbyt przyjemne, dlatego zdecydowanie preferuję Hartford. Zastanawiałem się jeszcze nad Oklahoma City, ale jeszcze nie wiadomo jak tam jest . @wb88: Ja jadę z ACP.
fedors Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Witam. Byełem w QG Hartford., Wi w latach 2005, 2005. Miałem o tyle szczęścia, że wylądowałem na Press Department. A tam miałem nadgodzin do woli. Nigdy nie musiałem jeździć do SuSSEX, czy Lomiry na nadgodziny, jak inni z Finishingu, bo nie było takiej potrzeby. Polecam Hartford i polecam również Lomirę z opini Polaków, także Amerykanów. Do dzisiaj utrzymuje kontakt z pracownikami z QG. Taki wyjazd to super sprawa, szkoła życia, polecam każdemu. P.S. Każdy kto chce jechać, żeby sobie na luzie popracować to niech od razu zrezygnuje. Tam się zapiepsza ostro. W Stanach praca fizyczna jest droga i czasu się nie marnuje. Pozdrawiam, fedors.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.