Skocz do zawartości

Tanie Bilety Lotnicze Na Lato 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Napisano

U nas rzeczywiście była taka promocja, KLM oferował loty z AMS do NYC i z powrotem w cenie od 399€, jednak cały szkopuł w tym, że dotyczyło to tylko biletów do któregoś tam czerwca. Osobiście mam zamiar lecieć w sierpniu (najprawdopodobniej) i obecnie KLM poniżej 955€ nie schodzi... W związku z tym pytanie, czy w okolicach kwietnia można liczyć na jakieś promocje bądź spadek cen? Jak wyglądało to w poprzednich latach?

Napisano

w tym okresie czasu ceny beda wyzsze niz nizsze i jak sam napisales ceny promocyjne obejmuja loty w okresie do wakacji a w okresie wakacji linie lotnicze maja zniwa jak tez swieta -nowy rok..to sa okresy czasu ze jak cos znajdziesz taniego bedzie juz cos :)

bo wiele osob wraca z Europy czy jakis innych krajow do USA KLM :)wiec ceny beda wyzsze bo brak miejsc :)

Napisano

Ja kupiłem na lato dwa miesiące temu i zapłaciłem $750 ale jak obserwuje ceny to są coraz wyższe a nie niższe .Dzisiaj trzeba zapłacić ponad $800 ( total) . Więc trzeba się śpieszyć. Jedyny problem w tym ,że trzeba zapłacić za jedzenie w samolocie. Ale zakładając ,że dopłacę $50 za jedzenie to też jest to bardzo konkurencyjna cena.W cenie biletu można zabrać jeden bagaż o wadze 20 kg plus bagaż podręczny do 10 kg. http://www.icelandexpress.com/ W innych liniach jak do tej pory promocji na lato specjalnie nie widziałem i trudno powiedzieć czy jakieś wogóle będą gdyż należy brać pod uwagę bardzo wysokie ceny paliw które idą w górę a nie w dół.

Napisano

AirBerlin niestety tylko o 60€ tańszy a i lot byłby z Duesseldorfu, więc nic bym nie zaoszczędził biorąc pod uwagę, że muszę dojechać na niemieckie lotnisko... A islandzkie linie rzeczywiście tańsze, tylko z Amsterdamu nic nie lata, ani nawet z Eindhoven, więc musiałbym lecieć z Londynu przez Reykjavik. Obecnie najtańszą i najrozsądniejszą opcją jest lot z Amsterdamu z międzylądowaniem w Madrycie i stamtąd do Nowego Jorku, jest to oferta linii Iberia w cenie 775€.

Ew. wybrać inne terminy i zamiast w lecie polecieć np. na jesień.

• 4 tygodnie później...
Napisano

To są ceny biletów lotniczych z Polski do USA .Cena 1600 złotych do NY to nie jest cena na lato 2011. Ceny biletów lotniczych na lato z New York do Warszawy to grubo powyżej $1000 i promocji żadnych nie było z uwagi na drożejącą ropę.

Napisano

Letnie wakacje w Polsce jednak bedą bardzo drogie.Bilety bardzo idą w górę .Lot proponuje dużo powyżej $1300 ,inne linie też albo droższe albo niewiele tańsze .Promocji 0 (zero).

• 4 miesiące później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...