Ollaaaa Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2010 Mam takie pytanie, chce składać podanie o wizę w styczniu i zastanawiam się czy ma znaczenie data w moim przypadku. Mam urodziny 28 stycznia i skończę wtedy 20lat i zastanawiam się czy składać podanie o wizę przed urodzinami czyli będę miała jeszcze 19lat czy po urodzinach? Nie wiem po prostu czy gdzieś na wizie jest napisany wiek bądź coś w tym stylu. Bo nie chce żeby zrobiło mi się zamieszkanie w papierach, bo np pójdę na spotkanie przed urodzinami, a oni dadzą odpowiedź po urodzinach i mój wiek nie będzie się zgadzać, a data będzie już po urodzinach. Czy to ma jakieś znacznie?
sly6 Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2010 na wklejce w paszporcie masz date urodzin i tyle to samo w formularzu ds 160 bedziesz miec podaj date urodzin i tyle.. a kiedy masz isc to Twoj wbor
dareknow0 Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2010 Jeżeli dobrze się postarasz i załatwisz interview w dniu swoich urodzin to może to ( ale nie musi) zwiększyć Twoje szanse na otrzymanie wizy. Konsul być może potraktuje Cie bardziej ulgowo i w prezencie wklepie wizę. Pomyśl o tym .
Ollaaaa Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2011 Wczoraj byłam na rozmowie w konsulacie i dostałam wizę Jeszcze nie wiem na ile, dowiem się jak odeślą paszport.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.