iskra Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 Co oznacza R B1/B2 ?????? co znaczy "APPLICANT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY"???? proszę o odpowiedz......
renatado Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 Jak masz jeszcze dopisek na jak długo deklarowałeś pobyt to na tyle dostaniesz wizę na lotnisku - przykre może to być nawet 1 m-c
iskra Napisano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 gdzieś czytałam , ze R to oznaczenie rodzaju paszportu nic waznego...tylko co znaczy ta notatka.? i B1/B2?
sly6 Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 " Wiza turystyczna, jest zwykle polaczona z biznesowa (B1/B2)", -wiec te symbole mowia ze mozesz leciec biznesowo lub turystycznie 8)
Chomik Napisano 1 Maja 2005 Zgłoś Napisano 1 Maja 2005 tylko co znaczy ta notatka.? APPLICANT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY Podczas starania sie o wize zostalas sprawdzona w CLASS (Consular Lookout and Support System)... Widocznie konsulowi wydawalo sie, ze istnieje cos podejrzanego przy Twoim nazwisku... Ale musialo okazac sie, ze jednak nie o Ciebie chodzi (blad...) lub jakies informacje juz Ciebie nie dotycza, albo nie mozna ich zrekonstruowac... I dlatego wpisal te adnotacje - po to, aby Urzednik Imigracyjny na lotnisku w USA wiedzial, iz zostalas "przebadana" i ze wszystko jest w porzadku... Pozdrawiam, DAWID
iskra Napisano 2 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2005 Dzięki DAWID za wyjaśnienie rozumię , ze nie mam o co się martwić..... :wink: cieszę się... teraz mam problem. kiedy mamy lecieć.. hahahahhah
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.