iskra Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Co oznacza R B1/B2 ?????? co znaczy "APPLICANT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY"???? proszę o odpowiedz...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
renatado Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Jak masz jeszcze dopisek na jak długo deklarowałeś pobyt to na tyle dostaniesz wizę na lotnisku - przykre może to być nawet 1 m-c Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 gdzieś czytałam , ze R to oznaczenie rodzaju paszportu nic waznego...tylko co znaczy ta notatka.? i B1/B2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 " Wiza turystyczna, jest zwykle polaczona z biznesowa (B1/B2)", -wiec te symbole mowia ze mozesz leciec biznesowo lub turystycznie 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 tylko co znaczy ta notatka.? APPLICANT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY Podczas starania sie o wize zostalas sprawdzona w CLASS (Consular Lookout and Support System)... Widocznie konsulowi wydawalo sie, ze istnieje cos podejrzanego przy Twoim nazwisku... Ale musialo okazac sie, ze jednak nie o Ciebie chodzi (blad...) lub jakies informacje juz Ciebie nie dotycza, albo nie mozna ich zrekonstruowac... I dlatego wpisal te adnotacje - po to, aby Urzednik Imigracyjny na lotnisku w USA wiedzial, iz zostalas "przebadana" i ze wszystko jest w porzadku... Pozdrawiam, DAWID Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Dzięki DAWID za wyjaśnienie rozumię , ze nie mam o co się martwić..... :wink: cieszę się... teraz mam problem. kiedy mamy lecieć.. hahahahhah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.