Simon Says Napisano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2010 Witam was! Mam problem.Mieszkam w Georgi.W chwili obecnej nie mam pracy w zwiazku z tym chcialbym skorzystac z pieniedzy ktore mam na koncie oszczednosciowym w polsce.Problem w tym ze nie mam nikogo upowaznionego do dyspozycji moim kontem w kraju oraz to ze nie moge dokonywac operaracji przez internet gdyz przed wyjazdem nie uczynilem dyspozycji do konta internetowego.Jakie mam uczynic kroki zeby moc przelac pieniadze z polski do np Bank of America.Jezeli mam konto w amerykanskim banku czy bank moze posredniczyc w rozwiazaniu mojego problemu.Slyszalem o czyms takim jak apostille,co to dokladnie znaczy?Chcialbym zaznaczyc ze nie posiadam aktualnie karty bankomatowej do mojego konta.
Simon Says Napisano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2010 Nikt nie wie jak rozwiazac ten problem?
FUGAZI Napisano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2010 W Twoim banku na pewno wiedzą. Jak oni nie wiedzą to kto ma wiedzieć?
dareknow0 Napisano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2010 Wejdź na stronę internetową Oddziału Twojego Banku. Ustal nr telefonu.Zadzwoń do swojego banku i zadaj pytanie które zadałeś powyżej pracownikowi banku w którym masz konto . Odpowiedź dostaniesz natychmiast.Każdy bank ma swoje przepisy i zasady więc tutaj chyba nie otrzymasz dokładnej odpowiedzi.
sly6 Napisano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2010 bo w Polsce jest 1 bank a moze 2 wiec ktos ma moze wiedziec jak pisza moi przedmowcy teraz kazdy bank ma strone www,kazdy ma e-maila,telefon..masz chyba jakis znajomych,kolegow w Polsce,rodzine ktory by sie zapytala a jak nie masz to podaj mi nazwe te banku to sie dowiem i Ci napisze ale juz po swietach ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.