~Nero Napisano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 Witam. Chcę się ubiegać o wizę do U.S I mógłby mi ktoś powiedzieć ile taka wiza kosztuję i co warto w niej napisać aby pozytywnie to rozpatrzyli. I jak traktują Polaków tam. Do NY chcę właśnie wyjechać no ale nie chcę aby tam wytykali palcami "O Polak.." i takie tam Pozdrawiam Tomasz
Joanna30 Napisano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 To może najpierw zapoznaj się ze stroną ambasady USA. Tam naprawdę znajdziesz wszystkie niezbędne informacje. http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/consular.html W zależności od tego, o jaką wizę będziesz się starał, taki będziesz miał formularz do wypełnienia. Staranie się o wizę nie polega na tym, że się pisze podanie Wytykania palcami nawet nie skomentuję, bo tak mnie rozbawiłeś, że nie wiem, co napisać
sly6 Napisano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 a jak chcesz sie zachowywac?pic,przeklinac i olewac wszystko i wszystkich? a po co tam lecisz?praca nielegalna i pobyt tez taki?
grodek Napisano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2011 Najlepiej napisz, że chciałbyś tam pracować, ale nie chcesz być wytykany palcami jako "nielegalny". Myślę, że to pomoże
Nexus Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 a ja mam z kolei pytanie - czy jezeli posiadam wize turystyczną ktora mi wygasa w czerwcu 2011 moge sie ubiegac o kolejną turystyczną zanim stara wygasnie czy mam czekac az ta wygasnie i dopiero wtedy starac sie o nową?
sly6 Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 mozesz sie starac juz teraz ale jak nie dostaniesz tej wizy to Ci ta stara anuluja wybor nalezy do Ciebie
Nexus Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 no wlasnie! bo to wyszloby na zasadzie "co za duzo to nie zdrowo" - jedną ma a juz by chcial następną) poczekam chyba sobie aż stara wygaśnie o!
sly6 Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 sa osoby ze tak ida i dostaja wize no ale
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.