maciekbiegacz Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników forum odnośnie ceny biletu. Orientuje się ktoś ile będzie kosztował mnie bilet z Warszawy do Nowego Jorku jeśli kupię go na początku kwietnia, zaś wylot będzie w granicach 10 czerwca?
sly6 Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 data ma byc ruchoma,czy tez date mozna przesunac?ma byc bilet bardzo tani za to z duzymi restrykcjami czy tez nie.. a lot z przesiadka lub tez nie.. bo moze cos trafisz i za nie cale 2 tys zl cos,bo moze bedzie promocja
dareknow0 Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 maciekbiegacz napisał: WitamMam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników forum odnośnie ceny biletu. Orientuje się ktoś ile będzie kosztował mnie bilet z Warszawy do Nowego Jorku jeśli kupię go na początku kwietnia, zaś wylot będzie w granicach 10 czerwca? http://www.icelandexpress.pl/ na ten okres obecnie taniej nie znajdziesz. Z LOT -em nie zawracaj sobie głowy.Stare ,awaryjne samoloty.Niemiła obsługa a pasażerowie bardzo często narąbani i awanturujący się.W większości oczywiście Polacy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.