Robert1992 Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2015 moze i sa mniejsze szanse na dostanie wizy ale za 2 razem te szanse chyba nie spadają do zera
andyopole Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2015 nie wiem czy to jest korzyść ale mam działalność swoją rok temu nie miałem nic i powód odmowy to słabe wiezi z polska A jaki to problem zalozyc dzialalnosc gospodarcza w Polsce. Ile to kosztuje? Jak sie zaklada firme I ja rozkreca to trzeba w niej zap....c a nie wozic doope po zagranicach. Gdy mialem w Polsce firme to dopiero po kilku latach z trudem udalo mnie sie wykroic miesiac czasu na wyjazd do USA.
stara sie Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 A jaki to problem zalozyc dzialalnosc gospodarcza w Polsce. Ile to kosztuje? Jak sie zaklada firme I ja rozkreca to trzeba w niej zap....c a nie wozic doope po zagranicach. Gdy mialem w Polsce firme to dopiero po kilku latach z trudem udalo mnie sie wykroic miesiac czasu na wyjazd do USA. ty mi na to nie dajesz!!!!!!......
andyopole Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 ty mi na to nie dajesz!!!!!!...... Probowalem zaaranzowac tok myslenia konsula, oni doskonale (w wiekszosci) znaja polskie realia. Na firme Ci nie dam, mnie tez nikt nie dal.
stara sie Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 ja mam zwykłą działalność jedno osobową nie zatrudniam ludzi przynajmniej na razie , działam jako podwykonawca.. i dwa tygodnie przerwy na wyjazd do stanów nie stanowia dla mnie problemu A w tym wniosku co mam wypełnić jest pytanie u kogo bede mieszkać tam przez ten okres? bo ja planuje cos wynajac tam na te dwa tygodnie i co mam wpisac teraz ?
andyopole Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 ja mam zwykłą działalność jedno osobową nie zatrudniam ludzi przynajmniej na razie , działam jako podwykonawca.. i dwa tygodnie przerwy na wyjazd do stanów nie stanowia dla mnie problemu A w tym wniosku co mam wypełnić jest pytanie u kogo bede mieszkać tam przez ten okres? bo ja planuje cos wynajac tam na te dwa tygodnie i co mam wpisac teraz ? Możliwości jest bez liku: Radisson SAS, Hilton, Hyatt, Holiday Inn itp.
Joanna30 Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 Możliwości jest bez liku: Radisson SAS, Hilton, Hyatt, Holiday Inn itp. Raczej Radisson Blu Już kilka lat temu sobie nazwę zmienili... Wiem, bo miałam przyjemność nocować Choć w USA Radisson ma tylko trzy gwiazdki, ale za to w Europie... miodzio
stara sie Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 Mozecie cos wiecej powiedziec na temat tych nazw co to jest jakis chotel mieszkanie?
Robert1992 Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 ja mam zwykłą działalność jedno osobową nie zatrudniam ludzi przynajmniej na razie , działam jako podwykonawca.. i dwa tygodnie przerwy na wyjazd do stanów nie stanowia dla mnie problemu A w tym wniosku co mam wypełnić jest pytanie u kogo bede mieszkać tam przez ten okres? bo ja planuje cos wynajac tam na te dwa tygodnie i co mam wpisac teraz ? z tego co wiem to w formularzu zgłoszeniowym można wpisac albo do kogo sie leci ciotka/kuzyn albo w jakim hotelu mozesz sie zatrzymac...ale tez chyba trzeba zarezerwowac sie w tym hotelu ale nie jestem pewien
stara sie Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 z tego co wiem to w formularzu zgłoszeniowym można wpisac albo do kogo sie leci ciotka/kuzyn albo w jakim hotelu mozesz sie zatrzymac...ale tez chyba trzeba zarezerwowac sie w tym hotelu ale nie jestem pewien ciotka / kuzyn itp.. odpada bo nikogo takiego tam nie mam a co jeśli chce wynająć tylko pokój dwu osobowy na dwa tyg. a nie żaden hotel.. ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.