Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

nie wiem czy to jest korzyść ale mam działalność swoją rok temu nie miałem nic i powód odmowy to słabe wiezi z polska

A jaki to problem zalozyc dzialalnosc gospodarcza w Polsce. Ile to kosztuje? Jak sie zaklada firme I ja rozkreca to trzeba w niej zap....c a nie wozic doope po zagranicach. Gdy mialem w Polsce firme to dopiero po kilku latach z trudem udalo mnie sie wykroic miesiac czasu na wyjazd do USA.

Napisano

A jaki to problem zalozyc dzialalnosc gospodarcza w Polsce. Ile to kosztuje? Jak sie zaklada firme I ja rozkreca to trzeba w niej zap....c a nie wozic doope po zagranicach. Gdy mialem w Polsce firme to dopiero po kilku latach z trudem udalo mnie sie wykroic miesiac czasu na wyjazd do USA.

ty mi na to nie dajesz!!!!!!......

Napisano

ja mam zwykłą działalność jedno osobową nie zatrudniam ludzi przynajmniej na razie , działam jako podwykonawca.. i dwa tygodnie przerwy na wyjazd do stanów nie stanowia dla mnie problemu :) A w tym wniosku co mam wypełnić jest pytanie u kogo bede mieszkać tam przez ten okres? bo ja planuje cos wynajac tam na te dwa tygodnie i co mam wpisac teraz ?

Napisano

ja mam zwykłą działalność jedno osobową nie zatrudniam ludzi przynajmniej na razie , działam jako podwykonawca.. i dwa tygodnie przerwy na wyjazd do stanów nie stanowia dla mnie problemu :) A w tym wniosku co mam wypełnić jest pytanie u kogo bede mieszkać tam przez ten okres? bo ja planuje cos wynajac tam na te dwa tygodnie i co mam wpisac teraz ?

Możliwości jest bez liku: Radisson SAS, Hilton, Hyatt, Holiday Inn itp.

Napisano

Możliwości jest bez liku: Radisson SAS, Hilton, Hyatt, Holiday Inn itp.

Raczej Radisson Blu ;)

Już kilka lat temu sobie nazwę zmienili... Wiem, bo miałam przyjemność nocować :P

Choć w USA Radisson ma tylko trzy gwiazdki, ale za to w Europie... miodzio :D

Napisano

z tego co wiem to w formularzu zgłoszeniowym można wpisac albo do kogo sie leci ciotka/kuzyn albo w jakim hotelu mozesz sie zatrzymac...ale tez chyba trzeba zarezerwowac sie w tym hotelu ale nie jestem pewien

Napisano

z tego co wiem to w formularzu zgłoszeniowym można wpisac albo do kogo sie leci ciotka/kuzyn albo w jakim hotelu mozesz sie zatrzymac...ale tez chyba trzeba zarezerwowac sie w tym hotelu ale nie jestem pewien

ciotka / kuzyn itp.. odpada bo nikogo takiego tam nie mam a co jeśli chce wynająć tylko pokój dwu osobowy na dwa tyg. a nie żaden hotel.. ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...