KaeR Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 ciotka / kuzyn itp.. odpada bo nikogo takiego tam nie mam a co jeśli chce wynająć tylko pokój dwu osobowy na dwa tyg. a nie żaden hotel.. ? To airbnb albo hotel. Nic na dwa tygodnie nie wynajmiesz inaczej.
Joanna30 Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2015 Poza tym nie musisz niczego rezerwować przed staraniem się o wizę.
stara sie Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2015 No ale w wniosku musze wpisac adres gdzie dokladnie sie zatrzymam.. a czy na rozmowe z konsulem moge podejsc z dziewczyna bo razem chcemy leciec..
KaeR Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2015 No ale w wniosku musze wpisac adres gdzie dokladnie sie zatrzymam.. a czy na rozmowe z konsulem moge podejsc z dziewczyna bo razem chcemy leciec.. Wpisz hotel. Jakiś hotel.
stara sie Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2015 Obojetnie jaki czy ten w ktorym bede?
sly6 Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2015 wpisuje sie taki hotel na jaki Cie stac byl przypadek ze ktos napisal jakis tam adres i wyszlo ze nie zna nawet cen i na tym polegal
stara sie Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2015 Hahaa nie no znalazlem taki 250zl za noc to mysle ze na dwa tygodnie bedzie ok a jak z ta rozmowa bo chce isc z dziewczyna?
sly6 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 aby ta dziewczyna tak samo mowila na rozmowie co TY mozesz isc razem
stara sie Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 aby ta dziewczyna tak samo mowila na rozmowie co TY mozesz isc razem czy mam gdzies to zaznaczyc w wniosku czy tylko w ambasadzie bierzemy jeden numer ? aby ta dziewczyna tak samo mowila na rozmowie co TY mozesz isc razem czy mam gdzies to zaznaczyc w wniosku czy tylko w ambasadzie bierzemy jeden numer ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.