Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jesteś szybszy niż torpeda - dzięki.

Zastanawiam się nad rubryką z SSN - 18 lat temu byłem w USA i na pewno miałem taki numer, ale nie mam jak i gdzie sprawdzić jakie to były cyferki. Wpisanie "nie dotyczy" to trochę naciągane, ale z drugiej strony nie będę przecież zmyślał cyferek.

Co wpisalibyście na moim miejscu?

Napisano

witam, czesto czytam to forum ale dziś sama mam pytanie- nie znalazłam jeszcze tu odpowiedzi. Być może już taka jest ale jako że mam małe dziecko to nie moge poświęcić wiecej czasu na szukanie :) Ale do rzeczy: Czy przy staraniu sie o wize turystyczną - JA i narzeczony ( wspólne 9 mcz dziecko nie bedzie z nami w ambasadzie) - oboje bedziemy miec jeden numerek? kto powinien wspisac dzieco do wniosku? moze ktoś pomoże? dzieki

Napisano

ok. dzieki za info. Ale czy może ktoś wie , czy jako para ( wyjazd z wspólnym dzieckiem) każde z nas będzie rozmawiało osobno z konsulem - tym samym- albo innym? JAk to wygląda w praktyce? może jest ktoś kto starał się już w taki sposób o wize?

Napisano

od Was zalezy jak bedzie z rozmowa,mozecie razem podejsc majac 1 numerek,mozecie sie osobno sie umowic na rozmowe..

Tutaj macie juz dowolnosc,jak razem to niech 1 zadzwoni i umowi Was na 1 pore.

Napisano

Ja byłem w USA dwa miesiące na wizie turystycznej, wróciłem do Polski na 2 tygodnie i później pojechałem znowu, dostałem bez problemu wjazd na pół roku, jak wróce po tym czasie do Polski to jak myślicie po jakim czasie mogę jechać znowu do USA???????

Napisano

a po co bedziesz leciec do USA?co Cie trzyma w Polsce,co robisz takiego ze sobie mozesz tak latac?

na to sie nastaw bo to moze urzednikow zainteresowac ,,i jak nie teraz to pozniej

bo mozesz leciec i na 2 dzien jak i za 5 miesiecy -i mozesz byc cofniety jak wyjdzie ze robisz nielegalnie,Twoje odpowiedzi nie beda sie trzymac kupy i mozna bedzie miec podejrzenie ze latasz pracowac ..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...